GG. wrote:Ja esošie griesti ir kriminālā stāvoklī, tad es iesaku taisīt melnos griestus. Jo 2door džetai izņemt griestus nav jautrākais pasākums. Paies gads, un apriebsies tie rūtainie hipsteru griesti, tāpēc iesaku taisīt melnus, lai ilgtermiņā neapriebjās un nav tas jādara atkal.
Beņķiem derēs parasta āda. Izjaukšana ir darīšanas vaina, izcel ārā, un lēnu garu jauc ārā. Galvenais sabildē, lai zini kā salikt atpakaļ.
paldies par padomu.. es tieši arī iedomājos, ka izņemt kupejai griestus apmēram tas pats kas motoru izjaukt caur izpūtēju..

man it kā ir vieni melnie griesti, bet viņi kkādi ar baloniņu krāsoti..

iespējams, ka tā arī būs jādara, ka vienkārši jāuztaisa melnie.. varbūt tev ir zināms, kur var audumu ar paralonu apakšā nopirkt? plus, vēl iedomājos, ka varētu iemest beņķiem apsildi, ja jau reiz būs jāārda laukā.. tā ka varbūt kāds zin, no kā derētu priekšējajiem vag sport beņķiem apsilde? vai arī tur darba tik daudz, ka labāk ziemā vienkārši termosu zem pakaļas palikt?

lasot citus postus un skatoties uz bildēm, izskatījās, ka sildelements varētu derēt no mk4.. bet viss pārējais lai to sildelementu palaistu utt varētu būt labi liels čakars..?