1.9 td sprauslas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
1.9 td sprauslas
Kādas citas - ražīgākas sprauslas(smidzinātājus) var ielikt 1.9td? Doma ir no 1.6td SB sprauslas, varbuut ir vel kads labaaks risinājums? 
-
- VW: Golf Mk3 tdi
- Has thanked: 1 time
Re: 1.9 td sprauslas
oj, es nemaz nezinu kāds man plunžers, bet doma likt kauktādu 10 vai 11mm, par tiem 2.4d mīzējiem es nebiju iedomājies nemaz. Der vai neder vini?
a ja nopietni, kas man palidzetu lielakas degvielas iesmidzē? neskaitot plunžeri suknī...
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
ceškās nāca arī 2.4d, no tā der, bet nedomāju, ka tur ir , kas niknāksToMzZ wrote:ja ja tad tev noteikti derēs ceškas forsumkas.![]()
šķiet niknākais varētu būt tās no SB dzinēja
-
audi c4 AAS dzinejs,parastais atmo dizelis 60kw bet neatceros vai vini lielaki.
No veciem mersedesiem vel der,un vini lielaki
No veciem mersedesiem vel der,un vini lielaki
Nedomāju ka sprauslām būs kāda jēga, bet kāpēc gribi tieši sprauslas? Ja gribi lielāku dūmu tad no sprauslām būs maz ieguvums, sāc ar plundžeri, governo mod, turbīnu.
a kur var iegādāties plunžeri sūknim? interesējos auto veikalaa savā galā un pārdevējs teica kad nevar viņš pasūtīt. Kādas cenas viņiem?
-
Var nopirkt lietotu TDI sukni un panemt no tas plunzeri.Iespejams ka tev vajadzes vel detalas no ta sukna.Es domaju ka tas bus daudz lietak neka jauns plunzeris.