man ir no mk2 spidjiks ar visu tahobriediz wrote:manam arii tahometres prasaas) kur mekleet un kaada ir normaala cena, lai neapkaash!! aa un kaadu labaak mekleet!!!
Spidometrs
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
ja runa iet par par mk2 tad nau nekaadas atskiriibas ja liec 220 km/h vai 200 km/h tur vnk taa buuulta leekaas aatraak vai leenaakruncis wrote:Vai ir iespejams nomainit spidometru ar parasto laika pulksteni pret spidometru ar tahometru, jo tiem tak atskiras stekeru skaits?
Un ka tad isti ir, vai mainot spidometru ar max atrumu 220 km/h pret 200 km/h tas melos atrumu ar kaadu brauc?
emm ja panjem spid ar tah tad jaskataas ir tieshi zem spid ar maziem ciparinjiem ir raxtiits apakshaa tur 1060 vai kkas tamliidziigs .... un pienjemsim man bija 1060 un es ieliku spid ar tah kuram 950...
melo spid pa 10 km/h
ess braucu spidometraa 100 km/h bet uz radara raada 110 km/h
-
Prasīšu velreiz. pārlasot šo topiku sapratu, ka nekas nemainās kad maina spidometru.
Tad vai šo spidoemtru liekot manam mk2 kas mainīsies( mk 2 ir dīzelis)

piedodiet par kvalitāti, viņš ir nedaudz aizsvīdis.
Tad vai šo spidoemtru liekot manam mk2 kas mainīsies( mk 2 ir dīzelis)

piedodiet par kvalitāti, viņš ir nedaudz aizsvīdis.
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
-
un es velreiz saku paldies, biju galigi jau to aimirsisMārtiņš wrote:Es Tev veelreiz atbildu ka diizelim shis neder.
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
-
paris dienas pakal uzstadishu sev tadu. man bija spidaks ar tahometru un atruma gradueshana lidz 220km/h kad pirmo reizi uzstadiju, man vinsh mazlit meloja, braukshu 60, vins radija 80... tad nakam dienu es to iznemsu ara, un uz so spidometru uztaisiju savu lidz 200 atruma meritaju. tulit man vis labi strada.
par so melosanu isti nezinu, jo tas bija b/u un isti nezinu, vai tur bija strelka nonemta, un ka bija nonemta.
spidometru nopirkshu Volksauto
vot kas man sanaca

par so melosanu isti nezinu, jo tas bija b/u un isti nezinu, vai tur bija strelka nonemta, un ka bija nonemta.
spidometru nopirkshu Volksauto
vot kas man sanaca