Urmas autoparks
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
-
- Been thanked: 1 time
-
Re: Urmas Mk2
Šodien izcelts panelis un uztaisīts repairs gaisa slūžām gaisa jaucējkastē. Pašu kasti necēlu ārā, pārāk liels gemarojs.
Kāds te jau pabijis pirms manis
Fixed ar mūsdienīgiem materiāliem
Pabūts pie krāsotāja, savākts vēl viens shiney part
Kāds te jau pabijis pirms manis
Fixed ar mūsdienīgiem materiāliem
Pabūts pie krāsotāja, savākts vēl viens shiney part
-
-
- Been thanked: 1 time
[quote="Urmas"][quote="krisis79"]
nu nezinu -viss tik smuki būs sataisīts-man jau liekas ka labāk tur rādžiti ielikt...šitādas izvirtības var darīt uz manas melnās ghetto jettas....bet nu ja pašam patīk tad mani nevajag klausīt...
nu nezinu -viss tik smuki būs sataisīts-man jau liekas ka labāk tur rādžiti ielikt...šitādas izvirtības var darīt uz manas melnās ghetto jettas....bet nu ja pašam patīk tad mani nevajag klausīt...
-
Rādžiņš būs zemāk - tur kur nodalījums pretī kloķim, un vispār, kārtīgam benzīngalvam rādžiņu nevajag, listen to your engine 
Man tieši patīk, ka augšā ir mērinstrumenti. Galvenais, lai smuki sanāk ielikt rādžiņu. Pašam ar gribētos ko tādu, tikai auto nekustas tik labi uz priekšu, lai piestāvētu.
-
Šis jau nav arī nekāds spridzeklis, te būs labi ja 70 zs. Priborus savā laikā pirku priekš Corrado, grēks nelikt.
Šīs nav vienīgās detaļas kas pārceļo no tā auto, pēdējā bildē vēl šis tas ir redzams
Šīs nav vienīgās detaļas kas pārceļo no tā auto, pēdējā bildē vēl šis tas ir redzams
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Labs progress Urmasa kungs!
Nav jābūt sporta auto, lai liktu mērinstrumentus. Daudziem vecāka gājuma solīdiem limuzīniem ir gan eļļas spiediena, gan voltometra rādījumi panelī. Vērtīga informācija jebkuram autovadītājam.erx.i wrote:Pašam ar gribētos ko tādu, tikai auto nekustas tik labi uz priekšu, lai piestāvētu.
-
Paldies par laipnajiem vaardiem!
Jaa, aizmuguree bus rado benkji, deelj taa ka staav nelietoti un ljoti patiik dizains.
Garazhas pc nav uzliktas garumziimes, sorre
Jaa, aizmuguree bus rado benkji, deelj taa ka staav nelietoti un ljoti patiik dizains.
Garazhas pc nav uzliktas garumziimes, sorre
GG. wrote: Nav jābūt sporta auto, lai liktu mērinstrumentus. Daudziem vecāka gājuma solīdiem limuzīniem ir gan eļļas spiediena, gan voltometra rādījumi panelī. Vērtīga informācija jebkuram autovadītājam.
Es saprotu, ka nav jābūt sporta auto vnk golfam tīri psiholoģiski liekas, ka tādi dačiki ir kkādiem GTi golfiem, tāpēc arī prasās, lai auto kustas uz priekšu.
Varbut kadam GTIEnginiring vai tur kamei tadi bij,parastiem laikam ka nevienam (Mk1-Mk3)
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre
-