Golf Mk3 virsbūves maiņa.
Golf Mk3 virsbūves maiņa.
Labdien, visiem.
Jautajums ir par Mk3 Golfa virsbūves maiņu. Mašīna ir 1997. gada izlaiduma hečbeks ar 5 durvīm, dīzelis 1.9l. Tātad jautājums, vai es varu izmantot benzīna virsbūvi, vai ir kāda ievērojama atšķirība starp šīm? Kā arī kā ir ar izlaiduma gadiem, attiecīģi vai man der modeļi, kas izlaisti pirms 1997. gada? Cik esmu lasījis, tad Golf Mk3 tiek ražots no 1991-2000, vai tā varētu būt? Kā arī, ja kāds ko šādu jau ir darījis, vai varbūt var sniegt kādus padomus, par ko vajadzētu padomāt pirms ķerās klāt šādai mahinācījai?
Jautajums ir par Mk3 Golfa virsbūves maiņu. Mašīna ir 1997. gada izlaiduma hečbeks ar 5 durvīm, dīzelis 1.9l. Tātad jautājums, vai es varu izmantot benzīna virsbūvi, vai ir kāda ievērojama atšķirība starp šīm? Kā arī kā ir ar izlaiduma gadiem, attiecīģi vai man der modeļi, kas izlaisti pirms 1997. gada? Cik esmu lasījis, tad Golf Mk3 tiek ražots no 1991-2000, vai tā varētu būt? Kā arī, ja kāds ko šādu jau ir darījis, vai varbūt var sniegt kādus padomus, par ko vajadzētu padomāt pirms ķerās klāt šādai mahinācījai?
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Golf Mk3 virsbūves maiņa.
Pirmkārt,kāpēc to vēlies darīt ?
Tev der jubkura golf3 virsbūvē, jebkura gada un ar jebkādu dzinēju.
Svarīgākais šajā pasākumā ir tas, ka tev abi auto, pirms virsbūves maiņas jāatrāda csdd. Esošais auto jauzrāda kāds tas ir, bet tas uz kā visu pārliksi, ir jauzrāda plika virsbūve!
Svarīgākais šajā pasākumā ir tas, ka tev abi auto, pirms virsbūves maiņas jāatrāda csdd. Esošais auto jauzrāda kāds tas ir, bet tas uz kā visu pārliksi, ir jauzrāda plika virsbūve!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Viss tur der 1/1....japadoma par to nafig tev to vajag 
Power is nothing without

Nu man patīk golfs un man ir Mk3 Golfs ar cienīgu dzinēju, bet nu korpus ir sarūsējis un plus šī mašīna netika noņemta no uzskaites un ir sakrājies ceļu nodoklis par 5 gadiem.Миша wrote:Viss tur der 1/1....japadoma par to nafig tev to vajag
Tātad man fiziski abas buņžas ir jāaizved līdz csdd pirms es vispār drīkstu ko darīt? Galveno kārt man ir brīvs laiks un gribās paskrūvēties un es dabūju šo golfu par velti, mans domu gajiens ir, ka ja ielikšu, kādu 1000-1500 euro tad varētu tīri labu mašīnu sataisī. A tā ir slikta doma, ko šādu darīt?Marisio wrote:Pirmkārt,kāpēc to vēlies darīt ?
-
- VW: Golf mk 2
- Been thanked: 1 time
Paga paga ja tev sitaa virsbuuve ir piiii pii ka kaa kukkuu. + veel nodoklu paraads . Tad panemm labu bundzu kurai dokumenti ok un visu paarliec. Tad tev nevajag neko uz CSDD vest.
O.Z wrote:nav kvēps nav balle
-
Tik ja nem benziina virsbuuvi pirms apskates CSDD jaaieziet paarbuuve. Respektiivi jaaparaada inspektoram ka viss ir standarta un buus ok. Galvenais nemiist.
Nu jā tada man tā doma arī ir, respektīvi es nopērku vēlvienu golfu, kam korpus ir labā stāvoklī, bet motors var nebūt , bet visi dokumenti ir kārtībā un burtiski visas iekšas pārlieku un reāli man ir nosacīti jauna mašīna. A parto pārbūvi, tas ir jāved parādīt pirms apskates un tad viņi pasaka, vai tādu laidīs cauri vai nē?Briedulēns wrote:Paga paga ja tev sitaa virsbuuve ir piiii pii ka kaa kukkuu. + veel nodoklu paraads . Tad panemm labu bundzu kurai dokumenti ok un visu paarliec. Tad tev nevajag neko uz CSDD vest.
-
Pats neesmu tam gaajis cauri lai pastaasta kaads zinosaaks. Respektiivi no diizela uz diizeli mieriigi bez nekaadaam probleemaam var paariet. No benziina uz diizeli paarbuuveet neko jau iipasi nevajag kronsteini derees 1.1 vnk apskates inspektoram tas viss jaaredz. Teiksim taa formulitaates peec.
Uztaisa paris bildes un parejo skatas ka parasta TA
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre