Mk2 Lūka
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Mk2 Lūka
Manam mk2 tek lūka
aiztaisīju ciet ar silikonu bet draugu to nokasīja nost un pašam tik un tā patika taisīt lūku vaļā, lūka skaitās pašliktā lai gan kaut kāi dokumenti par lūku ir,(kā viņu izjaukt u.t.t) Gribēju pavaicāt ko citu (izņemot jumta pārmetināšanu) lai es izdaru? gribētos jaunu lūku bet ebay neatradu.
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
no audi luuku man teica ka varot taapat iemetinaat...
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
Nu teikshu no sava skatu punkta...
Par cik savam golfam arii gribu ielikt luuku tad vakar paintereseejos, kaadi varianti man ir... nonaacu pie sleedziena, ka iemetinaat no cita autinja un nokraasot jumtu ir saliidzinoshi reaalaak nekaa visu jumtu paarmetinaat utt. par cik man veel shaadas taadas buktes jumtam un gar loga gumiju jaalikvidee ruusinja, tad peec taa vien velk kaa paarkraasot.
Par cik savam golfam arii gribu ielikt luuku tad vakar paintereseejos, kaadi varianti man ir... nonaacu pie sleedziena, ka iemetinaat no cita autinja un nokraasot jumtu ir saliidzinoshi reaalaak nekaa visu jumtu paarmetinaat utt. par cik man veel shaadas taadas buktes jumtam un gar loga gumiju jaalikvidee ruusinja, tad peec taa vien velk kaa paarkraasot.
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
-
ja man būtu kas sametina tad jau būtu labi, bet opim negribas prasīt jo būs burkšķēšana un skate ar nav golfam lai aizbrauktu sametinaat 
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
man ar te jautaajums pa luuku! ir man orginaalaa, bet ar roku taisaama! gribeetos elektrisku!
cik zinu mk2 nenaak elektriskas, tapee jautaajums, vai luuka der no passata vai mk3 ?

cik zinu mk2 nenaak elektriskas, tapee jautaajums, vai luuka der no passata vai mk3 ?