Ralfijs wrote:Bet mikrofons štekerējas atsevišķi un labākot efektu varot dabūt, ja viņu piestiprina kaut kur pie spidometra vai tuvāk stūrei.
Kavacky wrote: Ieliec motortelpā; kad zvana, pacel un dod mizā.
Ralfijs wrote:Bet mikrofons štekerējas atsevišķi un labākot efektu varot dabūt, ja viņu piestiprina kaut kur pie spidometra vai tuvāk stūrei.
Kavacky wrote: Ieliec motortelpā; kad zvana, pacel un dod mizā.
frishh wrote: Elijahs sen laikam nav dabūjis :veču_menkas_sākušās: :baig_uzvilcies:
Elijah wrote:Da nē, man viss ar personīgo dzīvi kārtībā, Bet tu gan esi Žorificējies
Zhoriks wrote:Nav ne tuvu
O.Z wrote:nav kvēps nav balle
Guntc13 wrote: P.S.
Kas ir honda bez trubas galaa...???
šujmašina bez adatas...!!!
Raa wrote: Uz vienass piekabes kraut masinu... Tas ir tikpat gudri, kā nopirkt autiņu, lai var braukāt pa kooperatīvu pakalļ instrumentiem, kas izmētāti pa visam garāžām!
924 wrote:Eu, bet man liekas ka nevienam no mums, izņemot kosmosu, nav mašina, kas domāta tikai no vienas garažas braukt uz otrutakā kurš tad te ir oligarhs īstais, ka kosmoss saka
Tas ir lietotāja Raa paraksts, jau vairākus gadusUgisons wrote:"Un nav nozīmes kādā krāsā tu esi, ja tu esi zaļš..." by Genzo (c) Instagram
Par kosmosu, protams.JohnLV wrote:Man Tava darbošanās ar auto asociējas ar dzīvnieku patversmi. Cik daudz autiņu jau būtu atraduši savu vietu Tolmetā, ja Tu viņus nebūtu izglābis! Vai tur ir kas slikts? Katram šajā pasaulē ir sava misija.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests