O.Z wrote:nav kvēps nav balle
Ne es braukšu, ne es metināšu, būšu labākajā gadījumā asistents, tāpēc man ta ko924 wrote:Tiesam, kosmoss, apsver metinat no divam dalam vienu?

Tā sliktā diena tā kā skaitas piektdiena, 13-tais, bet man sānos nez kādēļ iebrauca ceturtdien 12-tajā ?!rukis wrote:piektdiena 13.
asas tev tas svikas.sudigi iztaisnot.
...R.

O, pats kosmoss19 golfiņu ir ievērojis!kosmoss19 wrote:Šodien sapratu kapec tas mk2 man ir pazīstams. Tu dzīvo kaut kur pie bebru 4?
Salauztā slēdzene ar ir Imantas stils
Ja izvēlies ņemt naudu un taisīt pats, tad atlīdzībaitiek aprēķināti 20% no jaunu OEM daļu cenas.JohnLV wrote:Nav arī skaidrs, vai durvis tiek pirktas jaunas, vai lietotas.
Es jau pats dzīvoju Imantā un pa lielam zinu visu pastāvīgos mk2 rajonāJohnLV wrote:O, pats kosmoss19 golfiņu ir ievērojis!![]()
Jā, vienā no tām mājām dzīvoju. Ko Tu tur dari?
Jā, slēdzeni pirms gadiem 7 narkomāni salauza. Serdi biju smuki iztīrījis, saeļļojis, un toreiz dienas laikā kāds, visdrīzāk ar šķērēm, atlauza un izvilka veco laiku Blaupunkt radio (kasešnieku), beznoņempaneļniekuKopš tās reizes tā durvju atslēga vairs nestrādā, var atslēgt tikai no iekšpuses. Pēdējos gados tā kā mierīgāk ir palicis. Agrāk stikli uz asfalta bija regulāra parādība.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests