mk3 1.8 maz siltuma salonā
mk3 1.8 maz siltuma salonā
Ir tā ka tukšgaitā pūš remdenu gaisu, turot apgriezienus pie 2000 pūš karstu gaisu, no sākuma domāju ka pečkas radiatoram beigas, saņēmos un nomainīju, siltums neparādījās, šodien nomainīju ūdens sūkni un termostatu bet vienalga tas pats, kā nav tā nav siltuma, draugam tādā pašā golfā var pie -10 t-kreklā braukt un nenosalsi, man gan jāģērbjas siltāk lai braucot nenosalt pat pie 0 grādiem 
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: mk3 1.8 maz siltuma salonā
bet gaisa burbulis tak būtu izgājis jau pēc 100km, motora temp arī turās uz 80-90, spiediens sistēmā normāls, trubas nav akmens cietas, pa bačoku ārā arī nespļauj neko pat ja to atver pie darba temp. vienīgi pamanīju ka atpakaļ bačokā pa to mazo trubiņu sāk cirkulēt tikai turot apgriezienus, tukšgaitā viņu var vispār noņemt no bačoka un nekas netek ārā
-
- Has thanked: 5 times
Man bija tāda pati problēma. Kā atklājas pečkas lūkā bija salūzis tas tur brīnums, kas pārslēdzas lai pūstu gaisu vainu pa taisno vai nu caur radiātoru. Rezūltātā sanāk ka braucot vai gāzējot siltāks paliek dēļ tā ka rodas gaisa plūsma un vairāk siltuma. Pečkas nomaiņa noņēma šo problēmu kā ar roku.
Vēl man bija valeo pečka. Tagad bosch. varbūt arī tam ir sava loma.
Vēl man bija valeo pečka. Tagad bosch. varbūt arī tam ir sava loma.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Kada stavokli bija peckas varti kad kad mainiji salona radiatoru?
Ja motortelpa abas peckas trubas ir karstas , tad pie vainas nebus nedz burbuli , nedz sukni un veel tur sazin kas
Ja netiecgala , tad piebrauc konstatesim vainu un pec vajadzibas varam ari noverst
Ja motortelpa abas peckas trubas ir karstas , tad pie vainas nebus nedz burbuli , nedz sukni un veel tur sazin kas
Ja netiecgala , tad piebrauc konstatesim vainu un pec vajadzibas varam ari noverst
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
principa tuksgaita ari jatek tosolam pa to mazo trubinu,jautajums vai mainiji pompu kopa ar korpusu un kadas firmas?
reiz veikala panemu 3 pompas SRL firmas un katra bija savadaka,vienai skiva iznesums nepareizs,otrai starp korpusu milziga atstarpe,tresa +-ok.
reiz veikala panemu 3 pompas SRL firmas un katra bija savadaka,vienai skiva iznesums nepareizs,otrai starp korpusu milziga atstarpe,tresa +-ok.
tel. 22347143