b3 tilts uz mk2 golf?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
b3 tilts uz mk2 golf?
Man radās jautājums vai passat b3 tiltu var uzlikt uz mk2 golfa? manējais vienkārši jau sen pašķībs ir un tagad pavisam viņu piebeidzu
bet mājās stāv b3 tilts kas arī izskatās ņiprāks un es tā pamērīju un itkā viņš der virsū tikai viņš ir pa 2 cm garās ka golfam un sanāk ka bukses centrs ir 1,5 cm uz priekšu. moš kāds ir licis b3 tiltu visū? kādas varētu būt problēmas?
Re: b3 tilts uz mk2 golf?
es tad taisiju prieks autokrosa, kas bija to toreiz liku
ja tika nonemts no b3 kutinas, bet tad prieksas hadene ari bija no b3
ja tika nonemts no b3 kutinas, bet tad prieksas hadene ari bija no b3
Vot es domāju vai ar šito nebūs problēma. augšā ir golf 2 tilts apakšā b3 passat un nolikti viņi ir vien uz otra tā ka asu centri skarīt. var redzēt ka b3 passat bukse ir tālāk un es domāju vai man ritenis nepaies uz apakaļu tā ka ieies arkā ar vasaras sēdinājumu.
- Attachments
-
- IMG_20150107_200027.jpg (136.26 KiB) Viewed 1127 times
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Jo zemāk laidīsi, jo labāk būs ar garāku tiltu
Neveidosies MK4 izteiktais efekts..

Neveidosies MK4 izteiktais efekts..

Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Nu te ir redzams gala variants. ritenis bik ir uz aizmuguri, bet tagad ir ziemas pacēlums, redzēs kas būs ar vasaras sēdinājumu un ja kkur strīķēsies tad domās risinājumu.
- Attachments
-
- IMG_20150108_185159.jpg (207.62 KiB) Viewed 1089 times
-
Jo zemāk laidīsi jo vairāk uz priekšu ies ripulis,..
Stabilitātes plusa ieguvums tagad
- garāka bāze 
Stabilitātes plusa ieguvums tagad
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
Sasēdinot būs labāk nekā ar stock tiltu sasēdinātuGG. wrote:Interesanti kas par to ir sakāms glāzēm un atbalstiem
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Manā topikā ir tieši šāda bilde, ar visu sēdinājumu ritenis nebija smuki arkā, pārāk nobīdījās uz aizmuguri, ņēmu nost, nebija smuki.