Golf mk2 Swap VR6
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf mk2 Swap VR6
Vajadzīga jūsu palīdzība gribu golfā iemest VR6 2.8 no passata B3 kas vajadzīgs iznemot to kas ir uz pasata? Un ar csdd nebūs problēmu?
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
Re: Golf mk2 Swap VR6
nem un skruve,principa tikai baku ar sukni vajag no golf3,nu un dazas detalas bus pasam jaizdoma ka stiprinat radiatoru,izpludi,gaisa filtru,priborpaneli
tel. 22347143
Nu vot es par to i gribu uzzinaat no pasata njemt priborku vai var no 3 golfa panjemt... un par balku uz kuras prieksejo balku uz kuras prieksheejaa padushka... var no pasata vai vajag no golfa VR6? ļoti daudz taadu siiku jautaajumu
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewto ... 55&t=18674
Ja kadam interese kas ir vajadzigs,lai no 1.3 karburatora parietu uz 2.8vr6:
Vr6 ar vadibu un vadiem
Vr6 prieksejais tilts ar plauktiem un bremzem
Mk3 baka ar sukni
Sukna vadu ievilku no b3 pasata
Vakums ar galveno bremzu cilindru un sajuga cilindru no b3 2.0
Kulise uz trosem no b3
Pedali ari no b3 tik jaskruve klat un hidro sajugam jaizurbj divi caurumi ugunsiena
Gaisa filtra kaste no mk2 td vai mono
Radiators,lielakais ko var iepaset,jo vietas prieksa burtiski nav
Ventilatorus dabuju no shrota,abi planie,elektriskie
Mk3 stures reika
Priekseja balka no b3( kur nak paduska priekseja)
Janovirpo klokenes skivoks,lai siksnu var kadreiz muza samainit un lanzerona neigraustu robu
Aizmugurejas asites ar visiem bremziem no vr6
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Kāpēc taisīt pilnīgu gateri un likt mk3 vai b3 instrumentu paneli, ja var izmantot to pašu mk2 instrumentu paneli?2p1k wrote:Nu vot es par to i gribu uzzinaat no pasata njemt priborku vai var no 3 golfa panjemt... un par balku uz kuras prieksejo balku uz kuras prieksheejaa padushka... var no pasata vai vajag no golfa VR6? ļoti daudz taadu siiku jautaajumu
Receptes mainās atkarībā no tā vai liksi jaunā vai vecā tipa VR6.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
B3 nāca tikai vecie VRi, ne tā?
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Neaizmirsisim,ka prieksejais tilts ir vajadzigs no mk3 golfa.der gan vr6 gan 2.0gti un vel kas,vr6 nav tas foršakais dzinejs del ta ka visi ir izdilushi,pat ja apgalvo ka ir labs tapat ir japarlasa un motor daljas maksa ka parastam vw tik reiz tris
,bet ja nauda atlauj,tad uz prieksu.man ar vr6 tik vienas vien problemas bija,pirmais izjuka pie luksofora stavot,del kedes,otraijam izbeidzas elektronika un tagat pat piestartet nevar.ja kas tas ir ta verts un veiksmi buvejot.apskati var iziet.japaregistre uz pirmas pakapes parbuvi( tilpuma mainja)
ne jau visiem ta neiet, vajag darit visu ar galvu nevis ar pakalu
man pirmais motors izbeidzas del paliela sedinajum, ellas sukni iznicinaju, otrais iznika del ta ka motors tika panemts bez kolektoriem, iekritis bija kautkas
bet ta motors uz godu
man pirmais motors izbeidzas del paliela sedinajum, ellas sukni iznicinaju, otrais iznika del ta ka motors tika panemts bez kolektoriem, iekritis bija kautkas
bet ta motors uz godu
Ta ir tiraka laimes spele
...............lai nebutu spams,vr6 ir japvirpo klokenes skivoks,lai tas nesedetu uz virsbuves.jaunajiem vr naca planais skivoks un man tads viens ir
...............lai nebutu spams,vr6 ir japvirpo klokenes skivoks,lai tas nesedetu uz virsbuves.jaunajiem vr naca planais skivoks un man tads viens ir
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
man pirmas motors vel nezinu kapec izbeidzas,laikam del nenomainitas ellas=]bet principa man jau 5as masinas bija vr6,joprojam ir golf2 un vento vr6,abi brauc un nelauzas=]
tel. 22347143
Nu detaljas naw problema jo straadaaju detalju veikalaa un sev varu 50% atlaides taisiit un pat ja naw latvijaa pasuutiit no rūpniicas...
Un pirms vinju likt es vinju pilniibaa paarlasiit gribu... lai viss kas iespeejams buutu jauns.. taadeelj naudas aizies daudz... 
tik jautaajums par baaku no kura golfa 3? 2.8 vai var no jebkura benziina?
tik jautaajums par baaku no kura golfa 3? 2.8 vai var no jebkura benziina?
Last edited by 2p1k on 03.12.2014, 23:46, edited 1 time in total.