zipo93 Jetta Flair 1991.g.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: zipo93 Jetta Flair 1991.g.
Nācās iziet ilgas mocības, kamēr dabūju darbībā gadiem nomētājušos nevajadzīgu krievu laiku hidraulisko domkratu. Bonusā tiku pie 0-25mm mikrometra. Nezinu, ko es ar tādu varētu iesākt, bet lai jau stāv skapītī, vietu jau daudz neaizņem. Domkratā vēl kaut kur ir gaiss, kur nevajag - kādu laiku jāpakačā un tikai tad sāk celt. Bet tik daudz, kā pacelt pakaļu gaisā, izdarīt varēja, līdz ar to aizmugurē tagad ir par 1 vijumu mazāk.
- Attachments
-
- DSC_0144.JPG (700.42 KiB) Viewed 1385 times
-
Bija viens tāds negadījums.. Kaut kā nav sanācis atvēlēt tam laiku un pataisnot buktes. 
-
Tukšgaitas prieki beigušies. Salāpītais pozicionieris atkal kaput. Pirms kāda laika sāka bišku staigāt apgriezieni un tagad jau sākas jautrība, kad visu laiku staigā ap 1.5k. Jāiemet būs rīt bagažniekā sauja ar plastmasas savilcējiem, jo pedālis grīdā pie sarkanā vairs nav tālu
Tātad. Tagad jādomā, ko darīt..
Varētu noriskēt vēl pēdējo reizi un varbūt kāds ir ar mieru man notirgot vienu pašu droseles stāvokļa pozicionieri no 2E-E? Visu karburatoru ņemt kkā negribās, ja nu vienīgi par sviestmaizi..

Vēl man ienāca prātā variants, ka es gribu izmest to 2E-E, bet ielikt tā vietā nevis karbļuratoru, bet monoinžektoru no mk3 1.6, ja tas ir iespējams. Teorētiski jau motoru tilpumi vienādi, tātad var barot vienādi. Vienīgais, kas ienāca prātā, ka varētu būt problēmas ar devējiem un kolektoru.. Tur būs jāparokās pa internetu..

Vizuāli man riktīgi patīk šis motors, tikai tad ir jāņem viss motors = dārgi + vēl LV tādu vispār neesmu redzējis

Nu un vienmēr jau tomēr paliek vecais labais draugs mehāniskais karburators, kurš uzticigi gaida garažā, bet kaut kā nestāv uz viņu
Tātad. Tagad jādomā, ko darīt..
Varētu noriskēt vēl pēdējo reizi un varbūt kāds ir ar mieru man notirgot vienu pašu droseles stāvokļa pozicionieri no 2E-E? Visu karburatoru ņemt kkā negribās, ja nu vienīgi par sviestmaizi..

Vēl man ienāca prātā variants, ka es gribu izmest to 2E-E, bet ielikt tā vietā nevis karbļuratoru, bet monoinžektoru no mk3 1.6, ja tas ir iespējams. Teorētiski jau motoru tilpumi vienādi, tātad var barot vienādi. Vienīgais, kas ienāca prātā, ka varētu būt problēmas ar devējiem un kolektoru.. Tur būs jāparokās pa internetu..

Vizuāli man riktīgi patīk šis motors, tikai tad ir jāņem viss motors = dārgi + vēl LV tādu vispār neesmu redzējis

Nu un vienmēr jau tomēr paliek vecais labais draugs mehāniskais karburators, kurš uzticigi gaida garažā, bet kaut kā nestāv uz viņu
Tas 1.6 ir 100hp? Vai tik dejusam un al3xim nav tas motots
.::Join the Diesel Club::.
ja tas 1.6 art,riktīgi labs. esmu tādu iemēģinājis iekš mk3, bet viņš ir rets un dārgs. nav tā vērts. lai speciāli tādu meklēt.Mika wrote:Tas 1.6 ir 100hp? Vai tik dejusam un al3xim nav tas motots
ja tas 1.6 aft riktīgi labs. esmu tādu iemēģinājis iekš mk3, bet viņš ir rets un dārgs. nav tā vērts. lai speciāli tādu meklēt.Mika wrote:Tas 1.6 ir 100hp? Vai tik dejusam un al3xim nav tas motots
Jap man ir tāds AKS kods motoram. Cilvēki netic, ka tā iet 1.6, visiem liekas, ka 1.8 
Ar pastalām uz snowborda!
-
Manā gadījumā neinteresē, lai baigi ietu, bet lai labi un ekonomiski brauktu
Pagaidām pie PC sēžot esmu ticis tik tālu, ka uz mana kolektora der 1.8 sprauslas flancis, bet vai uz tā flanča derēs 1.6 sprausla, nevar pateikt, jo nevaru atrast nekādus izmērus. Būs varbūt kaut kad kādā šrotā jāiebrauc, jāpabaksta kāds mk3 un jāpadomā, kā no 1.6 un 1.8 mono salasīt kaut ko, kas der uz mana motora..
Pagaidām pie PC sēžot esmu ticis tik tālu, ka uz mana kolektora der 1.8 sprauslas flancis, bet vai uz tā flanča derēs 1.6 sprausla, nevar pateikt, jo nevaru atrast nekādus izmērus. Būs varbūt kaut kad kādā šrotā jāiebrauc, jāpabaksta kāds mk3 un jāpadomā, kā no 1.6 un 1.8 mono salasīt kaut ko, kas der uz mana motora..
Nu ar 1.6 AKS patēriņš ir 10.5-11L pēc borta datora. Nekādu dižo ekonomiju uz šo nevar sagaidīt.
Ar pastalām uz snowborda!
-
Nu AKS jau ir liela jauda, tāpēc liels patēriņš un uz AKS es nemaz neskatos, tikai iepostoju par viņu, jo nejauši tādu uzgāju un iepatikās kā izskatās. Es šobrīd uz tiem mono sprāgoņiem tik skatos, jo ceru, ka tāds nerīs vairāk un neies vēl sūdīgāk par 2E-E, bet galvenais kalpos stabilāk
-
Tgd nav tādu līdzekļu, lai nopirktu motoru sborā, tāpēc šoreiz domāju nomainīt tikai degmaisījuma sagatavošanu
man no sakuma likas ka MONO ir tiri labs, bet tagad es vinju saucu vienkarsi par spragoni.......
labak iesvapot kadu TD un beedu nezin...
labak iesvapot kadu TD un beedu nezin...
Seat Ibiza 1.9tdi. 02
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83