Citas atsperes?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Citas atsperes?
Lieta tāda- nāk ziema un prasās nedaudz pacelt mk3 variant pakaļu augšā tikai kā to varētu izdarīt, un tā lai skatē veči neteiktu neko. Priekšu jau pacēlu, uzliku pasāta b3 atsperes, bet aizmuguri kā varētu pacelt es pat nezinu? 
Re: Citas atsperes?
Vaitad der pakaļējās atsperes no b3 pasāta uz mk3? Cik es skatijos tad man liekas kad savādākas izskatijāsguntels wrote:tapat ar b3 atsperem
-
- VW: Jetta/MK3 sync/B5 V
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: Citas atsperes?
Der, tikai busmazliet jaapzage.
Mk2 Jetta GTD (wannabe)
"opinion is like asshole, everybody has one..."
"opinion is like asshole, everybody has one..."