Vai šāds?

Vel var šādi:

Protams,tā jau īpašnieka izvēle- galvenais sasniegt iecerēto!

No no no no no...jj-ozzy wrote:Plānā kkas šāds?![]()
Nauda parasti tik labi nekrājas, kā gribētos, bet nu jāskatās.. Moška brīnumaini atrodas kāds mazais..debil99 wrote:Noteikti ka šo nevajag, labāk piekrāj naudu un sadabūt mazo- kautkas bij teicis ka vēl jaunus varot dabūt un lietoti pa normālu ciparu ar citreiz uzpeld.
Man gan patīkzipo93 wrote:Nākotnes plāni.. Ko sakat? Vajag/nevajag?
Protams, ir doma to gateri pa vidu ar makrofleksu sataisīt pirms likšanas virsū

Man jau bija doma paņemt šrotā kkādu citu bagažnieka vāku, pabraukāt tā un ja apnīk, tad izmest. Šim būtu žēl urbt kkādus caurumus, pārāk maz rūsas.jj-ozzy wrote: ...pēc tam būs problēmas, ja domas mainīsies, un gribēsies normālu spoilerīti.
No taviem soliņiem uz ielas auto arī jēgas nav pilnīgi nekādas, ja nu vienīgi šādikosmoss19 wrote: Nesaprotu to kas liek tās gumija strēmeles, no kuram jēgas pilnīgi nekādas
Praktiskas jēgas tiešām nekādas, ne no tiem ne no tiem. Man vienkarši patīk vizuālizipo93 wrote: No taviem soliņiem uz ielas auto arī jēgas nav pilnīgi nekādas, ja nu vienīgi šādi
Cik skatījos auto krāsās ir arī grīdas mastikas, kas izspiež mitrumu zem viņas, nezinu vai tā ir vai nav, pats arī domāju šonedēļ nopiķot grīdu, jo esošais piķojums sāk izskatīties paskumjšElijah wrote:Visus skrāpējumus un rižumiņus vajadzēja saziest kaut vai ar grīdas krāsu, vai vismaz ar brunoksu sapūst. Jo grubulis ir mitrum caurlaidīgs..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests