35mm atsperu sēdinājums!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
35mm atsperu sēdinājums!
Sveiki! Esmu jauns jūsu kluba biedrs.Braucu ar VW golf 4 un vēloties uzlikt lietos diskus, Ebayā nopirku atsperes ar 35mm sēdinājumu un vēlējos uzzināt vai derēs kopā ar oriģinālajiem amīšiem,jo aizmugurē jau esmu uzlicis jaunus.
P.S. Ceru uz jūsu atbalstu!
P.S. Ceru uz jūsu atbalstu!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Jābrauc uz pasākumiem, jābūt aktīvam, un jāpievieno par sevi info, kluba biedros.P.S.Un kas man jādara, lai būtu biedrs?
http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewtopic.php?t=26
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
artūrs wrote:Aizmugurē man ir kayabas gāzinieki, tad jau tik tās gumijas jāuzliek mazākas un priekšu arī mainīšu uz gāzes amīšiem. Es tik nezinu vai nebūs pārāk cieta tā mašīna?
P.S.Un kas man jādara, lai būtu biedrs?
kayaba + sedinatas atsperes (galiga di...sā )
vislabakais variants ir abpusejie gazes amortizatori (ka piemer plaza)
der ari bilstein gazes amortizatori (starpcitu pie manim var iegadaties pa labam cenam )
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
piedod nebija laika seit iegriezties bilsteini prieksa prieks mk 4 70 ls abi diviartūrs wrote:Tā arī nesagaidiju to atbildi par bilstein!
Tāpēc uzliku kayabu un pagaidām esmu ļoti apmierināts.
Gribu pajautāt vai kāds nezin,kur dabūt, vai varbūt kādam ir un grib pārdot, 1998 golf IV, 1.9 TDI Motora vadības bloku?