kādu audumu pirkt un kādu līmi izmantot ? un kā to vislabāk darīt ?
Mk2 4durvnieks
Iebrauc INcar pa 10eur nopērc izsmidzināmo DLS līmi, jātur!!Myers wrote:Pūšamā līme neturas. Jāņem kādu ar otiņu smērējamo, tās labi kalst
Tikai nevaig.Myers wrote:Pūšamā līme neturas. Jāņem kādu ar otiņu smērējamo, tās labi kalst
balis wrote:Es iegāju audumu veikalā un nopirku melnu elastīgu audumu. Pardevēja teica ka to jau iepriekš čaļi esot pirkuši tieši priekš auto griestiem. No sakuma K-Rauta nopirku 88 limi, bet man viņa vispar nelipa pie cietajiem griestiem, palika uz rullīša.Tad Wurtha nopirku izpūšamo pa 13 LVL (kad vēl bija).
Nopūtu daļu griestu ar līmi, un ar plastmasa rullīti pārgāju pāri, lai kārtīgi pielīp, un tā ik pa gabalam, līdz visi griesti tika noklāti ar jauno audumu. Galvenais jāuzmanās lai līme netiek uz auduma redzamās puses, jo tad to vairs nevar dabut nost, sakalst un paliek. Pati līme caurspīdīga, un cauri nespiežas.
Griestus aplīmēju pagājušā gada septembrī, un līdz šdai dienai, nekur nav nekas nācis vaļā!
tā kā neviens man neatbildēja, tad šodien atbildi uz savu jautājumu pats noskaidroju.arcaa wrote:kāds ir mēģinājis līmēt dermantīnu?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests