kosmoss19 - MK2 & MK3
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Re: kosmoss19 - MK2 & MK3
Tad jau labāk izbeidzies motors nekā nekāds, kur loģika?skaida wrote:labak tads neka nekads
P.s, Kosmoss, cerams, ka vismaz šito Tu saliksi pa visiem braucamu!
pag pag, tur nav ar ko lielīties, bet esmu no*isis savu golfu līdz nepazīšanaiSaspraude_mk2 wrote:Tad jau labāk izbeidzies motors nekā nekāds, kur loģika?
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Būtu man pateicis pie spoguļa pasūtīšanas, piemestu klātkosmoss19 wrote:pilnai laimei trūkst spoguļa regulējamais plastmasas puļķis
Piešķīllu un pabraukājos pa rajonu
Tagad es saprotu ka mk2 ir mana mīlākā mašīna
1.6 iet kautka netipiski labi priekš 1.6
No mīnusiem.:
1.nestrādā logu tīrītāji
2.nav tuvo gaismu, respektīvi slēdzim tikai viena pozīcija un ieslēgt var tikai gabarītus. Ka ar tādu setapu ir braukuši un gājusi TA nezinu
3.atklāju kāpēc man jau 2 krekls saplēsts, izlīda drāts no beņķa muguras
Vis ādi citādi viss OK. sēžot iekšā kaut kā aizmirstas golfa tizla āriene
ps:frihss paraustīju vadu no katuškas uz sadalītāju un golfs piešķīlās ideāli, tikai tukšgaita visu laiku raustās, bet nost neslāpst
1.6 iet kautka netipiski labi priekš 1.6
No mīnusiem.:
1.nestrādā logu tīrītāji
2.nav tuvo gaismu, respektīvi slēdzim tikai viena pozīcija un ieslēgt var tikai gabarītus. Ka ar tādu setapu ir braukuši un gājusi TA nezinu
3.atklāju kāpēc man jau 2 krekls saplēsts, izlīda drāts no beņķa muguras
Vis ādi citādi viss OK. sēžot iekšā kaut kā aizmirstas golfa tizla āriene
ps:frihss paraustīju vadu no katuškas uz sadalītāju un golfs piešķīlās ideāli, tikai tukšgaita visu laiku raustās, bet nost neslāpst
Paskaties motora kodu,es arī nopirku ''1,6'' un brīnijos,kāpēc tā iet,izrādijās,ka 1,8 
PaskatīšosĢirts wrote:Paskaties motora kodu,es arī nopirku ''1,6'' un brīnijos,kāpēc tā iet,izrādijās,ka 1,8
Bilde darba stāvvietā

Pievelc kārtīgi klemmes, pirms tam notīri, mošk iztīri karbiķikosmoss19 wrote:Piešķīllu un pabraukājos pa rajonuTagad es saprotu ka mk2 ir mana mīlākā mašīna
![]()
1.6 iet kautka netipiski labi priekš 1.6![]()
No mīnusiem.:
1.nestrādā logu tīrītāji
2.nav tuvo gaismu, respektīvi slēdzim tikai viena pozīcija un ieslēgt var tikai gabarītus. Ka ar tādu setapu ir braukuši un gājusi TA nezinu![]()
3.atklāju kāpēc man jau 2 krekls saplēsts, izlīda drāts no beņķa muguras![]()
Vis ādi citādi viss OK. sēžot iekšā kaut kā aizmirstas golfa tizla āriene![]()
Lai veicas
PS. Ja kopsi aķi viņš tev turēs pat gadu/divus.. Atceries viņu uzlādēt tuvākajā laikā, pirms ziemas, ziemas vidū, un pavasarī, kā nekā 400+ starta strāva no 500 ir diezgan labs rādītājs
Pirmais,ko es laikam izdarītu - nofēnotu bamperus un arku uzlikas un nomazgātu to mopēdu! 
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
izpulēt dzeltenīgo balto krāsu, iztīrīt karbi un notīrīt klemmes, būs tev gerai drapaks 
Nesēdināt ir grēks.
Baltajām AT golfam savilkti 90% vadu kā arī pieliktas pusasi, Jo vairāk taisa, jo vairāk jātaisa. Tāda sajūta kā to auto sataisīt nevar principā
Imantas golfam nobaidzās aķis, jo biju aizmirsis izslēgt gaismas
Auto nostāvēja 4dienas, cik dienas dega gaisma nezinu, tagad pat lampiņas uz paneļa neiedegas
Nu ko auto atkal stāvēs 2-3 mēnešus kamēr dabūšu citu aķi 
Imantas golfam nobaidzās aķis, jo biju aizmirsis izslēgt gaismas
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Par akumulatora lādētāju neesi dzirdējis?kosmoss19 wrote:Baltajām AT golfam savilkti 90% vadu kā arī pieliktas pusasi, Jo vairāk taisa, jo vairāk jātaisa. Tāda sajūta kā to auto sataisīt nevar principā![]()
Imantas golfam nobaidzās aķis, jo biju aizmirsis izslēgt gaismasAuto nostāvēja 4dienas, cik dienas dega gaisma nezinu, tagad pat lampiņas uz paneļa neiedegas
Nu ko auto atkal stāvēs 2-3 mēnešus kamēr dabūšu citu aķi
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Dzirdējis esmu bet man tāda nav, fāterim ir bet viņš jau man nedosGG. wrote:Par akumulatora lādētāju neesi dzirdējis?
Cik dzīvs vai nedzīvs es nezinu to firshh jāprasa, viņš labāk zin, es diemžēl nepaspēju viņu iepazīt pie dzīvībasMarisio wrote:iedod kādam uzlādēt, lai nenomirst, ja bija dzīvs
2-3 reizes izladesi to aki un var mest miskaste 
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre