elvik58 - mk4
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: elvik58 - mk4
taaks.. ja tev moldingi ir melni izskatas zoliidi nevajag visu baltu. bus parak vienmulji. ari uzskatu ka uzacis musoraa + tos ledus ar nakuj
vel man personiigi nepatiik brizgaviki ar vw logu.. sit mani nost- izskatas opiski
pashas ljipas auto piestav un ir vajadzigas bet melnas zolidas bez bljembaam
prieksh. sparnos nomaini pagriezienus. ja negribi pirkt varu atdot gaishos.. tik lampinjas oranzhas bus jaieperk 
and my other car is another vw
Ledus es atstashu,jo tos izmantoju ka dienas gaitas lukturus,uzacis ar lai paliek ipashi jau to izskatu neboja,bet par tiem pagriezieniem tu doma caurspidigi baltus? Jo man stav tadi ka toneteti un ieksha orandzas lampinjas!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
pirmaja bilde izskatas baigi oranzhi laikam ka vakara fochets un zibene nostradajusi.. ?elvik58 wrote:Ledus es atstashu,jo tos izmantoju ka dienas gaitas lukturus,uzacis ar lai paliek ipashi jau to izskatu neboja,bet par tiem pagriezieniem tu doma caurspidigi baltus? Jo man stav tadi ka toneteti un ieksha orandzas lampinjas!
and my other car is another vw
simpatisks mk4
man patik, bet ari piekritisu kad visu blatu nevajag, bus par daudz. man kka patik tads white & black, melnie akcenti piestav,varetu piemeram lukturus ielikt citus(melnu ieksu) lecam, smukus diskus (r17,r18) nedaudz piesedinat un smaids lidz ausim
bet katram savs, veiksmi darbos un nedarbos 
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Es par baltiem moldingiem un ne melniem lukturiem
Golfs izskatas svaigi balts 
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
Par tiem lukturiem bija doma nokrasot melnu vai baltu iekshu,bet man ir valeo firmas lukturi un cik esmu lasijis forumos ka tiem stiklus nevar nonemt! Tapec pagaidam ta doma atkrit uz kadu laicinju! Par diskiem ir doma vai nu originalos R16 vai R17,bet vairak doma ir uz R16 lai nebutu parak cieta,jo ljoti biezi braucu uz latgali pa musu "labajiem" celjiem! Par sedinashanu jaa riktigi labi izskatas,bet mana varianta arii atkrit sakaraa ar to braukashanu,jo nemu lidzi vel 3 cilvekus + pilns bagaznieks ar mantam nu un ja nosedinat tad vispar pa zemi vilksies 
Tagad stav R15 (bildes) ja uzlikt smukus originalos R16 un nokrasot baltus,domaju izskatisies diezgan labi! 
-
- VW: Golf MK4
- Been thanked: 3 times
ja valeo nevarelvik58 wrote:Par tiem lukturiem bija doma nokrasot melnu vai baltu iekshu,bet man ir valeo firmas lukturi un cik esmu lasijis forumos ka tiem stiklus nevar nonemt!
Par sēdināšanu un pilnu auto - gada laikā man nav bijušas problēmas koili un R17 J8.5 Protams jāpiedomā pie braukšanas stila.
Golf 4 TDI
Var uz to latgali i piecatā aizbraukt ar iesēdinātu autiņu bez problēmām+ es vel pa granti braucu 
agrāk es vel caur jaunjelgavu piekrauts braucu
edit:
nemīz!
agrāk es vel caur jaunjelgavu piekrauts braucu
edit:
nemīz!
Golf mk4 Variant 1.9 TDI
Derby mk2
Derby mk2
Derby mk2
Derby mk2
Šodien beidzot tika iepirkti diski,grbēju protams R16,bet sanāca nopirkt R15 originālos VW ar labām riepām
Domāju vasarai būs ok,tomēr jau labāk nekā uz kalpakiem
un arī mīkstāk braukt pa LV ceļiem 
Domāju vasarai būs ok,tomēr jau labāk nekā uz kalpakiem
- Attachments
-
- IMG_0785.JPG (818.82 KiB) Viewed 1074 times