mk3 sliekšņi
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
mk3 sliekšņi
Čau,
Kr4 man vajag pārmetināt mk3 golfam, 5 durvju, sliekšņus. Gribēju zināt, cik maksā sliekšņ, gribu pārmetināt visā garumā, jo oepriekšējais īpašnieks licis pa 5x5 gabaliem un metinājis, un sametināts tik draņķīgi, ka paspēju jau caurumu uztaisīt ceļot uz dankrota(liku paredzētajā vietā dankrotu).
Tātad - cik izmaksā tie sliekšņi, visā garumā?
Kr4 man vajag pārmetināt mk3 golfam, 5 durvju, sliekšņus. Gribēju zināt, cik maksā sliekšņ, gribu pārmetināt visā garumā, jo oepriekšējais īpašnieks licis pa 5x5 gabaliem un metinājis, un sametināts tik draņķīgi, ka paspēju jau caurumu uztaisīt ceļot uz dankrota(liku paredzētajā vietā dankrotu).
Tātad - cik izmaksā tie sliekšņi, visā garumā?
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: mk3 sliekšņi
Kad pārmetināsi, neliec nekad vairs paredzētajā vietā domkratu. Labākā vieta kur likt, priekšā ir zem plaukta bukses un aizmugurē uz tilta kronšteina.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
GG. wrote:Kad pārmetināsi, neliec nekad vairs paredzētajā vietā domkratu. Labākā vieta kur likt, priekšā ir zem plaukta bukses un aizmugurē uz tilta kronšteina.
Tieši tā daru ari savam MK2, bundža pa velti nelokās un netiek sajāti sliekšņi,
Nu labi, atzīšos, piepaceļu 1cm aiz sliekšņa lai var trolli dabūt apakšā
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
ja pareizi uzliek kur ir paredzēts celt, nevajadzētu tur nekam baigi locīties, vismaz man mk1 nelocās un nešķiebjās. 
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Mk1 sver 500kg 
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- Been thanked: 4 times
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Ok, paldies, tagad zināšu. Man tas dankrots arī sajāts, tas, no kura nopirku mašīnīti ir bijis galīgs dalbajobs, viņš to mašīnu ir konkrēti sajājis. Visu, ko vien varēja saist, viņš to ir sajājis.GG. wrote:Kad pārmetināsi, neliec nekad vairs paredzētajā vietā domkratu. Labākā vieta kur likt, priekšā ir zem plaukta bukses un aizmugurē uz tilta kronšteina.
Pamēģini tadā veida pacelt auto ar OEM mk2 domkratuGG. wrote:Kad pārmetināsi, neliec nekad vairs paredzētajā vietā domkratu. Labākā vieta kur likt, priekšā ir zem plaukta bukses un aizmugurē uz tilta kronšteina.
ps:mk3 jau dabūju labajā pusē ielaist domkratu iekšā, labi ka paspēju zem lonžerona pamest stoiku lai domkrats neiziet salonā
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
To nemaz nepieminēju, jo OEM domkrats der tikai ārkārtas situācijām ceļmalā, bet ne garāžā ceļot.
Man stāv mazais,hidrauliskais
Varbūt pie reizes - cik maksā aizmugurējo arku pārmetināt un kur to dara kāds?