MK3 krēsls slikti bīdas un vēl kas.

Typ 1H, 1H5, 1991-1997
deivisk
VW: Gaiši brūns Golfs
Has thanked: 223 times
Been thanked: 46 times

MK3 krēsls slikti bīdas un vēl kas.

Post by deivisk » 12.03.2014, 11:56

Čau,
Man baigā problēma ar mk3 golfa šofera puses krēslu - kad esmu iesēdies iekšā un mēģinu pārbīdīt, tad viņš ir nereāli jārausta un jālēkā lai iekristu vietā, bet, kad esmu izkāpis un mēģinu pārbīdīt, tad viņš iekrīt iekš jebkurā vietā tik perfekti, ka acis sāk spīdēt.
Ko man darīt? Man jau zbal, pagaidām mainīt nemainīšu, jo naudas nav, bet salabot gan varētu pamēģināt :D
Last edited by deivisk on 12.03.2014, 15:13, edited 1 time in total.

GG.
VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
Has thanked: 283 times
Been thanked: 576 times

Re: MK3 krēsls slikti bīdas.

Post by GG. » 12.03.2014, 14:51

Izņem ārā krēslu (apakšā no vidējās sliedes, pie bīdīšanas kloķa izskrūvējās viena skrūve ārā, benķi atbīda max uz aizmuguri un ir ārā), tālāk iztīri sliedes no smiltīm, vecās smēres, frī kartupeļu paliekām. Nomaini tās baltās plastmasas detaļas, kas nāk uz krēsla "kājām", kas šļūc pa sliedēm. Nepērc lētu china sūdu, jo tie izturēs labi ja pus gadu, oriģinālās nemaksā kosmosu. Sasmērē sliedes ar silikona pastu, mauc iekšā krēslu un slidini kamēr bikses izdilst :eg:

deivisk

Post by deivisk » 12.03.2014, 14:59

Lieeeeels paldies :thumbs:

1. Kā var izņemt ārā "VW" zīmi priekšā, kas ir restē? Uuun kā var noņemt aizmugurē zīmes "VW" un "GOLF", "TDI". Kad es viņas noņemšu kā viņas atpakaļ var uzlikt? Ar līmi vai kā? :?: Gribu pārkrāstot spīdīgi hromētus. :D

2. Viss slikti - aizmugurē kaut kas čikst nu tāda dzelzs skaņa, kad izbrauc cauri bedrēm, sencis saka, ka tie varētu būt bagāžnieka amīši(tie, kas notur vietā to bagāžnieku, kad atver), bet es īsti neesmu pārliecināts. "Parastie" amīši tie čista nav, nesen nomainīju uz pilnīgi jauniem. Kādi ieteikumi?

GG.
VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
Has thanked: 283 times
Been thanked: 576 times

Post by GG. » 12.03.2014, 19:58

deivisk wrote:Lieeeeels paldies :thumbs:

1. Kā var izņemt ārā "VW" zīmi priekšā, kas ir restē? Uuun kā var noņemt aizmugurē zīmes "VW" un "GOLF", "TDI". Kad es viņas noņemšu kā viņas atpakaļ var uzlikt? Ar līmi vai kā? :?: Gribu pārkrāstot spīdīgi hromētus. :D

2. Viss slikti - aizmugurē kaut kas čikst nu tāda dzelzs skaņa, kad izbrauc cauri bedrēm, sencis saka, ka tie varētu būt bagāžnieka amīši(tie, kas notur vietā to bagāžnieku, kad atver), bet es īsti neesmu pārliecināts. "Parastie" amīši tie čista nav, nesen nomainīju uz pilnīgi jauniem. Kādi ieteikumi?
1. Uzmanīgi ar plakano skrūvgriezni gar maliņu paķeksē uz āru. Viņu vietā notur 3 ķepas, lēni un prātīgi.

Kāpēc gribi pārkrāsot? Oriģinālais hromējums ir nobružājies? Ar flakoniņa "hromēto" krāsu, nekas nesanāks, varu garantēt. Pēc pirmās mazgāšanas paliks pelēks. Labāka iespēja ir sameklēt labā stāvoklī esošas no šrota.

2. Bagāžnieka amīši aizvērtā pozīcijā diezin vai taisīs metālisku čīkstēšanu. Ja aizmugurējais vāks kārtīgi nepiespiežās pie gumijas, tad mēdz parādīties čīkstoša skaņa no tā, ka vāks berzējās pret to gumiju (iztēlojies skaņu velkot ar pirkstu pa slapju stiklu).

Visdrīzākais jau, ka piekarē kautkas. Ja nesen mainīji amīšus, pārliecinies par to, ka viņi augšpusē ir kārtīgi pieskrūvēti (augšējos atbalstus arī pie reizes derēja samainīt). Uzbrauc uz kādas estakādes, palien apakšā un paprasi lai čoms ar dibenu palēkā pa aizmugurējo beņķi ( :lol: ), klausies, meklē no kurienes nāk skaņa. Pievērs uzmanību tilta buksēm. :thumbs:

kosmoss19
VW: Golf MK2, MK3

Post by kosmoss19 » 12.03.2014, 21:32

GG. wrote:Izņem ārā krēslu (apakšā no vidējās sliedes, pie bīdīšanas kloķa izskrūvējās viena skrūve ārā, benķi atbīda max uz aizmuguri un ir ārā), tālāk iztīri sliedes no smiltīm, vecās smēres, frī kartupeļu paliekām. Nomaini tās baltās plastmasas detaļas, kas nāk uz krēsla "kājām", kas šļūc pa sliedēm. Nepērc lētu china sūdu, jo tie izturēs labi ja pus gadu, oriģinālās nemaksā kosmosu. Sasmērē sliedes ar silikona pastu, mauc iekšā krēslu un slidini kamēr bikses izdilst :eg:
Paldies ļoti noderīgi :thumbs: , vajadzēs izveikt, jo tagad lai beņki var izkustināt vajag sist gandrīz vai ar kuvaldu :lol:
2x VW Golf II MK2 '89/'86
2x VW Golf III MK3 '94/'95
VW Passat B3 1.8i '88
Audi 100 Avant 2.0E '89

Image

Image Image

deivisk

Post by deivisk » 12.03.2014, 21:55

Ok, un nokraasoju, domaaju veel nolakot lai nepazuud taa kraasa un jaa visi vinji bija taa nobruzhaati, ka viss slikti.
Chiikstonja nenaak no amiishiem, jau leekaajaames nesaprotu, taa skanja tik akitinosha, katrs mazais pampuls, kas pacelj pakaļu augshaa uzreiz naak taa metaaliskaa skanja, vnk vajag ieseesties tajaa mashiinaa un redzeetu ;D

DODmanSOJU
VW: Golf/Jetta Mk2, G60
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Re: MK3 krēsls slikti bīdas un vēl kas.

Post by DODmanSOJU » 12.03.2014, 23:17

Glāzes nav izpuvušas?

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 12.03.2014, 23:56

Krēsla sānu kāju plastmasas ir sīkums, arī bez tām var nofiksēt. Fiksēšanu traucē, ja iztrūkst ( vai nepareizi, šķībi ielikta ) gumijas huiņa kuzava sliedē pa vidu, tajā, kurā reāli notiek fiksācija.

Sānu plastmasas vnk apgrūtina bīdīšanu, vairāk neko.

Trokšņi aizmugurē - amortizatoru atbalsti un tilta bukses. Vairāk atbalsti.

mk4dīzelis
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Post by mk4dīzelis » 13.03.2014, 11:20

vēl var grabēt bagāžnieka vāks, ja slēdzene nepieguļ fiksēšanas ''puļķim'' ;) bieži vien ap to ''puļķi'' vairs nav plastmasas buksīte, kas nāk oriģināli un tāpēc grab. tad ir tāda metāliska skaņa.
Iepriekš:
VW Bora '01 TDI | Tēma šeit
E30 '88 | Tēma šeit
MK2 '88 TDI | Tēma šeit
MK3 TDI '95
B4 USDM '95

zebiekste
VW: SEAT IBIZA

Post by zebiekste » 13.03.2014, 11:24

ko tu mocies..
ielien bagaznieka, un draugu piesedini pie rulliem..
kamer sis brauc, tikmeer tu pa aizmuguri meklee no kurienes nak troksnis..
ir darits sada veida :thumbs:
Seat Ibiza 1.9tdi. 02
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83

deivisk

Post by deivisk » 13.03.2014, 11:33

DODmanSOJU wrote:Glāzes nav izpuvušas?
Nesen pārmetināja :D
zebiekste wrote:ko tu mocies..
ielien bagaznieka, un draugu piesedini pie rulliem..
kamer sis brauc, tikmeer tu pa aizmuguri meklee no kurienes nak troksnis..
ir darits sada veida :thumbs:
Ok, tā laikam arī pamēģināšu izdarīt, paldies :)
mk2dīzelis wrote:vēl var grabēt bagāžnieka vāks, ja slēdzene nepieguļ fiksēšanas ''puļķim'' ;) bieži vien ap to ''puļķi'' vairs nav plastmasas buksīte, kas nāk oriģināli un tāpēc grab. tad ir tāda metāliska skaņa.
Aptinu ar izolācijas lentu, tādā normālā biezumā, jo domāju arī, ka no turienes varētu nākt, bet nekā, tas arī nav vainīgs :/

Laurinovics
VW: mk2 1.8 mono.mk2tdi

Post by Laurinovics » 13.07.2014, 22:26

pamēģini paskrūvēt ārā tās gumijas pret ko vāks balstās.

deivisk

Post by deivisk » 13.07.2014, 22:32

Ok, uzroku atpakaļ šo topiku.
Tātad, par to skaņu, dzelžaino skaņu.
Esmu atradis vietu, no kurienes tā nāk - aizmugures beņķa atzveltne. Iesēdoa mašīnā un draugs pabrauca pa mazām bedrēm. Kad uzliek atbalstu vai vienkārši atbalsta muguru pret atzveltni, tad skaņa pazūd. Biju nopircis kaut kādu smēri, iesmērēju, domāju, ka pāries - nekā. Nezinu, ko lai dara. Savienojumi, kas notur to krēslu vietā sitās kaut kā un tapēc tā skaņa. Varbūt kādi smuki ieteikumi? Negribu neko tur līmēt ar izolācijas lentu vai kaut ko, bet ja nekas cits neatliks, tad tā darīšu.
P.S. Skaņu atklāju jau vairāk kā 4mēnešus atpakaļ, bet tagad esmu Grieķijā un būšu te vēl kādu laiku.

shusts
VW: Passat B666
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post by shusts » 15.07.2014, 15:56

Man ar polo arī tas pats bij, ka tie benķi čīkst. Es vnk pārjaucu visu benķi, jo pārvilku salonu, tā skaņa ir dēļ luftes (vismaz man tā bij). Pamēģini moš kkādu silikonu iespiest iekša, ganjau turēs :loool:

Ā, jautājums, kur var nopirkt tās plastmasas, kas sliedēs iet iekšā priekšējos benķos, vnk man ar bezmazvai ar āmuru jādauza tas krēsls. :lachtot:

Post Reply

Return to “vw Golf 3”