A e ko aukstāk saku ?Marchs wrote:Marisio, Tavus abus telefonus tāpat visos sludinājumos ir iespējams atrast, līdz ar ko slēpšanai no profila pazūd jēga. Bet nu ok, šobrīd ir uztaisīts tā, lai redzētu tikai tie, kuri ir reģistrējušies. Bet kodu nevar atsevišķi izdalīt un nereģistrētajiem pazūd pilnīgi visi pielikumi un bildes, kuras ir pievienotas forumā.
Jaunumi forumā
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Jaunumi forumā
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Nu jā, kad ierakstīju ziņu, tad pēc tam lasīju.
Nu nevaru es reizē kodēt un atbildēt uz postiem
Nu nevaru es reizē kodēt un atbildēt uz postiem
Mk2
-
Speciāli saspraudei
- Attachments
-
- Screen Shot 2014-03-05 at 21.21.20.png (52.31 KiB) Viewed 2021 times
Mk2
-
Labi, šovakar vairs neko negribās darīt. Ja ir ieteikumi ko vēl vajadzētu iekļaut profilā, redzamus, neredzamus, kriesajā pusē pie postiem, jeb tikai zem profila - laipni lūgtum izteikties. 
Mk2
-
- VW: Golf MK2
- Has thanked: 10 times
Domāju ka zem profila Joined datumu vajadzētu nomainīt ar Last visited. Kuram gan interesē kad ir piejoinojis? Man personīgi ik pa laikam interesē kad kāds ir pēdējo reizi manīts šeit.
Bez tam, zem profila visas rindas sākas ar lielo burtu, kāpēc gan vw ir apdalīts? Mans domāt, ka vajadzētu abus lielos.
Bez tam, zem profila visas rindas sākas ar lielo burtu, kāpēc gan vw ir apdalīts? Mans domāt, ka vajadzētu abus lielos.
-
Kad lietotājs pēdējo reizi ir manīts var redzēt lietotāja profilā.
Reģistrācijas datums mazajā profilā iet kopā ar pašu nickname forumā un nevar tikt mainīts.
Reģistrācijas datums mazajā profilā iet kopā ar pašu nickname forumā un nevar tikt mainīts.
- Attachments
-
- Screen Shot 2014-03-06 at 01.12.26.png (27.5 KiB) Viewed 1985 times
Mk2
-
- VW: Golf MK2
- Has thanked: 10 times
To es jau zināju, ka profilā var aplūkot. Domāju ērtuma ziņā būtu labāk. Bet ja nevar izmainīt, tad neko.Marchs wrote:Kad lietotājs pēdējo reizi ir manīts var redzēt lietotāja profilā.
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
mk2dīzelis wrote:March - Spoiler funkcijai show/hide vajag citu krāsu (tumšu). Balts uz balta ne īpaši izceļās

-
Pateicoties stiprākai rīta kafijai tapa:
Rezultātu skatīt vienu postu augstāk 
Code: Select all
<div style="padding: 3px; background-color: #000000; border: 1px solid #d8d8d8; font-size: 1em;"><div style="text-transform: uppercase; border-bottom: 1px solid #CCCCCC; margin-bottom: 3px; font-size: 0.8em; font-weight: bold; display: block;"><span onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerHTML = '<b>Šeit ir SPAMS: </b><a href=\'#\' onClick=\'return false;\'>nerādīt</a>'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = '<b>Šeit ir SPAMS: </b><a href=\'#\' onClick=\'return false;\'>Apskatīt</a>'; }" /><b>Šeit ir SPAMS: </b><a href="#" onClick="return false;">show</a></span></div><div class="quotecontent"><div style="display: none;">{TEXT}</div></div></div>Mk2
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Varbuut esmu palaidis garaam, bet - kas tiek plaanots prieksh jaunaas lapas? Kaads tiizeriitis arii ir varbuut?
(Atkal atvainoshos par Daanju klaviatuuru un garmziimju neesamiibu..
)
(Atkal atvainoshos par Daanju klaviatuuru un garmziimju neesamiibu..