VR6 TURBO
VR6 TURBO
nu cienijama tauta manam pasatam ir daleja apskate un ir jau turbo pute iegadata tagad tik bus jamonte kopa,bet man turbogolfa gan pietrukst! Bet varbut kads zina kadu sponsoru?
nu manam graustam pasatam ir beidzot apskate tagad skershlu vairs nav lai istenotu otro manu turbo projektu pat turbinai flanci uztaisiju ko piemetinat pie kolektora,tad rit busjastike klat un jacer ka bus vairak zirgi neka bij manam turbogolfam! Citadi skrejos ar pasatu ar 2.5 zurku un mazliet pakasu galigi nesmuki bembim pakast ar ver6 pasatu.
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
Nu nez cik ilgi tev bus taa jauda, jo tu netaisiiji dekompresiju, respektiivi neliki veel bliives starp bliku un galvu, tas noziimee to kad tev dedziinaas aaraa virzuljus, jo tie nav paredzeeti taadam spiedienam + temperatuurai!Tev veel ir jaamaina virzulji uz kaltajiem virzuljiem + jaaliek virsuu speciaala Vr6 turbo bliive!
Kaaa tu uztaisiiji eljas dzeseetaaja radiatora un kur tu vinju novietoji?Es veel iisti nevaru izlemt ko dariit, likt virsuu turbo vai nelikt, ja liek virsuu turbo tad saakies visaadas probleemas, detonaacija, eljas spiediens karterii utt! Tur nemaz nav tik vnk. kaa tikai uzmest virsuu turbiinu!
Es tomeer vairaak sliecos taisiit shito dzineeju atmasfeeriski un var dabuut aaraa tos pashus 250-270zs, atkariibaa cik labi un sabalanseeti viss uztaisiits!
Kaaa tu uztaisiiji eljas dzeseetaaja radiatora un kur tu vinju novietoji?Es veel iisti nevaru izlemt ko dariit, likt virsuu turbo vai nelikt, ja liek virsuu turbo tad saakies visaadas probleemas, detonaacija, eljas spiediens karterii utt! Tur nemaz nav tik vnk. kaa tikai uzmest virsuu turbiinu!
Es tomeer vairaak sliecos taisiit shito dzineeju atmasfeeriski un var dabuut aaraa tos pashus 250-270zs, atkariibaa cik labi un sabalanseeti viss uztaisiits!