es ar 1.6 karborator pauveru ari labu laiku gazeju ar 98 nezinaju bedu.Elijah wrote:Nekas neizjuks, GG ir tieši tāds pats dzinējs un viņš brauc ar 98 bēdu nezinot
Overload MK3 GTI 2.0l 16v BLACK BANDIT
-
- Been thanked: 4 times
Re: Overload MK3 GTI 2.0l 16v
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
pietiek pielikt cilveka topiku degvielas tema turpinas te.. paldies anonimos
http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewto ... 85&t=21122
http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewto ... 85&t=21122
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Vakar nomazgāju 
Beigās dabuju pacīnīties ar durvīm

Tagad mans GTI arī draugiem.lv kā profila ādiņa

http://www.draugiem.lv/skins/?t=4&skinid=859369
Beigās dabuju pacīnīties ar durvīm

Tagad mans GTI arī draugiem.lv kā profila ādiņa

http://www.draugiem.lv/skins/?t=4&skinid=859369
Golf mk3 GTI 2.0L 16v ABF
Vakar nomainīts termostats un vakuma caurulīte (vārstiem???)
Par šito precīzi nepateikšu. Tagad darba temperatūra 80C un vairāk apgriezieni nelec lejā, jo tā trubiņa kad uzkarsa palika kā plastelīns.!
Bet ir jāmaina droseļvārsts, jo beigts atvēršanās mehānisms. Līdz ar to mēdz uz neitrālā palikt 1700 apgriezieni un nevar noregulēt padevi. Kā pieslēdz dačiku tā apgriezieni neiet vairāk kā 1000. Padārgs prieks, bet itkā ir iespēja dabūt lietotu, cerams tuvākajās dienās būs problēma atrisināta, tad jāsaka tā, ka viss būs beidzot čikiniekā

Bet ir jāmaina droseļvārsts, jo beigts atvēršanās mehānisms. Līdz ar to mēdz uz neitrālā palikt 1700 apgriezieni un nevar noregulēt padevi. Kā pieslēdz dačiku tā apgriezieni neiet vairāk kā 1000. Padārgs prieks, bet itkā ir iespēja dabūt lietotu, cerams tuvākajās dienās būs problēma atrisināta, tad jāsaka tā, ka viss būs beidzot čikiniekā
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Kādu padevi noregulēt? Kāds dačiks? Izklausās pēc kautkā ko servisos stāstaoverload wrote: Bet ir jāmaina droseļvārsts, jo beigts atvēršanās mehānisms. Līdz ar to mēdz uz neitrālā palikt 1700 apgriezieni un nevar noregulēt padevi. Kā pieslēdz dačiku tā apgriezieni neiet vairāk kā 1000. Padārgs prieks, bet itkā ir iespēja dabūt lietotu, cerams tuvākajās dienās būs problēma atrisināta, tad jāsaka tā, ka viss būs beidzot čikiniekā![]()
Ekstrēmists.overload wrote:Vakar nomazgāju
Piekrītu, ka aprakstītā problēma un risinājumi izklausās nedaudz WTF.
Jāmaina drosele, jo atvēršanās mehānisms ir beigts. Bet man ir iespēja dabūt droseli, uzmest virsū, ja problēma labosies tad varēšu pirkt, ja nē tad varu nepirktKavacky wrote:
Piekrītu, ka aprakstītā problēma un risinājumi izklausās nedaudz WTF.
Vēl paklausīju GG. ietiekumu tukšgaitas vārstu iztīrīr, bet jāmeklē silta vieta jo man nav apsildāma garāža
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Paprasi servisā cenu par visām maiņam un visiem izdevumiem cik būs gala cipars,
Noliec GG pusi galdā viņš tev ar 3 pirkstu kustībām to visu izdarīs,
Jo man izklausās ka tevi tur ķer uz muļķi un stāsta servisu brīnumstāstus,
Noliec GG pusi galdā viņš tev ar 3 pirkstu kustībām to visu izdarīs,
Jo man izklausās ka tevi tur ķer uz muļķi un stāsta servisu brīnumstāstus,
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Nu ko, pēdējā laika atskaite par paveikto 
* Nomainīta eļļa
* Eļļas filtrs
* Ielikts jauns korķis karterī, jo veco nevarēja izskrūvēt
* Degvielas filtrs
* Sveces
* Dalītājs
* Rotors
* Droseļvārsta stāvokļa devējs
* Uzlikta svaiga oriģinālā līste slieksnim
* Nokrāsots apskādētais spārns, buferis, lūpa
Pagaidām dzinējā nekas neprasās pēc maiņas
Brauc un rūc labi, ēd mazāk kā pirms detaļu maiņas 
Paldies AtisL par atlaidēm
Pēc mēneša skate, tad nu skatīsim cik daudz darāmais būs ritošajā
* Nomainīta eļļa
* Eļļas filtrs
* Ielikts jauns korķis karterī, jo veco nevarēja izskrūvēt
* Degvielas filtrs
* Sveces
* Dalītājs
* Rotors
* Droseļvārsta stāvokļa devējs
* Uzlikta svaiga oriģinālā līste slieksnim
* Nokrāsots apskādētais spārns, buferis, lūpa
Pagaidām dzinējā nekas neprasās pēc maiņas
Paldies AtisL par atlaidēm
Pēc mēneša skate, tad nu skatīsim cik daudz darāmais būs ritošajā
Jaunākie bildējumi 

Notestēju cēlienu, vidēji ap 7.5sek sanāk, ja labāks starts tad ir ok, būtu pretbuksēšana būtu daudz labāk
http://www.youtube.com/watch?v=DZRt3nao ... zZJ-1oI1Sg

Notestēju cēlienu, vidēji ap 7.5sek sanāk, ja labāks starts tad ir ok, būtu pretbuksēšana būtu daudz labāk
http://www.youtube.com/watch?v=DZRt3nao ... zZJ-1oI1Sg
Nevēlos tevi apbēdināt, bet 7.5 sec līdz 100km/h var būt tikai tavos sapņos, TIKAI!
Jo.. jaunam mk3 ar ABF dzinēju pēc ražotāja datiem cēliens ir 8.1 sec līdz 100km/h. Ražotājs melo uz pozitīvo pusi, auto 20 gadus lietots.. nekādi nevar būt 7.5 sec. 9.5 ir ticamāks variants.
Jo.. jaunam mk3 ar ABF dzinēju pēc ražotāja datiem cēliens ir 8.1 sec līdz 100km/h. Ražotājs melo uz pozitīvo pusi, auto 20 gadus lietots.. nekādi nevar būt 7.5 sec. 9.5 ir ticamāks variants.
2.0 16V 1984 cc 4cyl Petrol 150 PS (110 kW; 148 hp) @6000 rpm 180 N·m (130 lb·ft) @4600 rpm ABF 8.1 (0-100km/h) 225 km/h (140 mph) 1993−1997
Ai da beidz d_irstStreetView wrote:Nevēlos tevi apbēdināt, bet 7.5 sec līdz 100km/h var būt tikai tavos sapņos, TIKAI!
Man mersis arī bija W124 2.6L uz papīriem 10sek razgons es varēju ap 8 uzraut kā nošvīkst vien, tapēc vairāk skaties ko tev tur papīros raksta demagogs atradies
Haha labs! Jau pats atzīsti, ka otrais auto, kuram neproti pareizi nomērīt cēlienu!
Es arī video noskatījos un saskaitīju 9 sec.. no 7sec sākas līdz 16sec, tad ir simtiņš spidometrā.. Tā kā .. iemācies skaitīt, gan golfā sēžot, gan sēžot citos vecos drapakos

Un vel es piemirsu, ka tu jau arī noteikti esi miljonus investējis auto testēšanas aprīkojumā, kā ražotāji to dara, tamdēļ tavi mērījumi noteikti ir prezīcāki, pareizāki un svarīgāki par ražotāja mērījumiem
Un vēl, ar gadiem auto kļūst tikai ātrāks
nevis tieši pretēji, ne? 
Es arī video noskatījos un saskaitīju 9 sec.. no 7sec sākas līdz 16sec, tad ir simtiņš spidometrā.. Tā kā .. iemācies skaitīt, gan golfā sēžot, gan sēžot citos vecos drapakos
Un vel es piemirsu, ka tu jau arī noteikti esi miljonus investējis auto testēšanas aprīkojumā, kā ražotāji to dara, tamdēļ tavi mērījumi noteikti ir prezīcāki, pareizāki un svarīgāki par ražotāja mērījumiem
Un vēl, ar gadiem auto kļūst tikai ātrāks
Ražotājs tak melo uz labo pusiStreetView wrote:Nevēlos tevi apbēdināt, bet 7.5 sec līdz 100km/h var būt tikai tavos sapņos, TIKAI!
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=8636
Nobraukums 111k
https://www.youtube.com/watch?v=vY--t5sO7_Q
Nevajag jau palikt skauģim ok???
Sākās ap 7 un beidzās ap 16StreetView wrote:Haha labs! Jau pats atzīsti, ka otrais auto, kuram neproti pareizi nomērīt cēlienu!
Es arī video noskatījos un saskaitīju 9 sec.. no 7sec sākas līdz 16sec, tad ir simtiņš spidometrā.. Tā kā .. iemācies skaitīt, gan golfā sēžot, gan sēžot citos vecos drapakos![]()
![]()
Un vel es piemirsu, ka tu jau arī noteikti esi miljonus investējis auto testēšanas aprīkojumā, kā ražotāji to dara, tamdēļ tavi mērījumi noteikti ir prezīcāki, pareizāki un svarīgāki par ražotāja mērījumiem![]()
![]()
Un vēl, ar gadiem auto kļūst tikai ātrāks![]()
nevis tieši pretēji, ne?
Ev punķainas mīsli, ej paļurini pincīti un mammai pastāsti savus piedzīvojumus
Savādāk noskaudīsi visu dzīvi sev