Subwoofer ports.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Subwoofer ports.
Sveiki. Vakar iegādājos jaunu magnetolu ar pastūzi.
Taču sāku domāt man kaut kā neiet pie pastūža subis klāt. Man gribētos lai man viss tur būtu ka pieklājās.
Bildē ir attainoti identiski porti.
Man mašīna ir ieliktas 8 tumbas.
*2 paneli
*2 Priekšējās durvīs
*2 Aizmugurējās durvīs
*2 uz aizmugurējā salona plaukta.
visas tumbas vienādas Pioneer bass booster katra 240w
Reāli sanāk tikai četras caur pastūzi pieslēgt, bet nu tas būt pofi*.
Problēma ir tajā ka neredzu subja portu. Zinu ka var pie speaker subi likt, taču man gribās lai subis strādā tur kur viņam jāstrāda, nevis pie speaker.
Varbūt ar "Hi level input" saistīts? <--- nezinu kā pareizi tur kaut ko pieslēgt. Tas jāslēdz ar peremičkām?
Taču sāku domāt man kaut kā neiet pie pastūža subis klāt. Man gribētos lai man viss tur būtu ka pieklājās.
Bildē ir attainoti identiski porti.
Man mašīna ir ieliktas 8 tumbas.
*2 paneli
*2 Priekšējās durvīs
*2 Aizmugurējās durvīs
*2 uz aizmugurējā salona plaukta.
visas tumbas vienādas Pioneer bass booster katra 240w
Reāli sanāk tikai četras caur pastūzi pieslēgt, bet nu tas būt pofi*.
Problēma ir tajā ka neredzu subja portu. Zinu ka var pie speaker subi likt, taču man gribās lai subis strādā tur kur viņam jāstrāda, nevis pie speaker.
Varbūt ar "Hi level input" saistīts? <--- nezinu kā pareizi tur kaut ko pieslēgt. Tas jāslēdz ar peremičkām?
- Attachments
-
- verstrker1ji.jpg (55.34 KiB) Viewed 1244 times
Mucā dzimis, pa spundi barots?
Re: Subwoofer ports.
Atkal neviens neko nezin? Vai tad tiešām nevienam nav ne pastūža ne subja?
Nu pēc tā ko tu tur esi sazīmējis, sanāk, ka tavam pastūzim ir četri kanāli
Skaņu vari laist iekšā vai nu no Tumbu izejas Maģim (Hi-level inputs) vai arī speciālas izejas (Low-level inputs)
Tumbas slēgsi pie Front sp un Rear sp. Un arī tikai 4, ja gribi pieslēgt pārējās 4, tad meklē vēl vienu pastūzi.
Sabam vajadzēs vai nu filtru un pastiprinātāju (ja pasīvais subs)
Vai arī Pastūzi, kuram jau ir Suba izeja.
Skaņu vari laist iekšā vai nu no Tumbu izejas Maģim (Hi-level inputs) vai arī speciālas izejas (Low-level inputs)
Tumbas slēgsi pie Front sp un Rear sp. Un arī tikai 4, ja gribi pieslēgt pārējās 4, tad meklē vēl vienu pastūzi.
mikus.a wrote:Nu pēc tā ko tu tur esi sazīmējis, sanāk, ka tavam pastūzim ir četri kanāli
Tad sanāk ka varu no maģa vilk tumbu vadus uz "HI level input" ja? Pastūzim man ir trīs pozīcijas priekš kanāliem [2,3,4 kanāli]
Kāds izskatās tas filtrs sabim? Un vel kas ko tās kapsulas dod? Parasti pie audio slēdz klāt.
Man čomam ir tads pats pastūzis viņš subi pieslēdza pie pastūža un tumbas laiž caur maģi tikai? Tāds variantis arī pieņemams ka sūbi var laist caur speaker?
P.s saprotams ka manas tumbas caur maģi nebūtu prātīgi laist. tomer 240w un maģim tikai 55w uz izeju.
-
- VW: e36, e70
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 12 times
Izskatās, ka tas pastiprinātājs ir paredzēts tikai tumbām, ja reiz tur ir tikai ši četri kanāli.
Realitātē tajās tumbās 240w nav. Kā arī caur lēto pastiprinātāju nekas labāks tur nebūs, ja gribi kvalitāti. Tīri dēļ skaņas viņas točna būs skaļākas, bet vai tā būs patīkamām nemāku spriest.
Realitātē tajās tumbās 240w nav. Kā arī caur lēto pastiprinātāju nekas labāks tur nebūs, ja gribi kvalitāti. Tīri dēļ skaņas viņas točna būs skaļākas, bet vai tā būs patīkamām nemāku spriest.
Vaei subi slēgt arī pie tumbu izejas, BET tad uz viņu tiks padots pilns spektrs, ar visām augšām, ko subs nemāk atskaņot un tas skaņas kvalitāti noteikti neuzlabos.
Filtrs, nezinu kā viņš izskatās, tikai no teorijas saku, ja tādam jābūt. Ja ir suba izeja pastūzim, tad viņš ir iekšā pastūzī, varbūt ir arī atsevišķi.
Kapsulas, kā tu saki, ir kondensatori. Notur spriegumu, brīžos kad lieli patērējamās strāvas pīķi. Nedomāju, ka tev tas šobrīd ir aktuāli.
Vārdu sakot, meklē vēl pastūzi/pastūžus, ar šo vienu tavām 8 tumbām ir par īsu.
P.S. Nesaprotu, kāpēc vajag tik daudz tumbas. Pieklājīgu skanējumu var dabūt arī no 4 normālām.
Filtrs, nezinu kā viņš izskatās, tikai no teorijas saku, ja tādam jābūt. Ja ir suba izeja pastūzim, tad viņš ir iekšā pastūzī, varbūt ir arī atsevišķi.
Kapsulas, kā tu saki, ir kondensatori. Notur spriegumu, brīžos kad lieli patērējamās strāvas pīķi. Nedomāju, ka tev tas šobrīd ir aktuāli.
P.S. Nesaprotu, kāpēc vajag tik daudz tumbas. Pieklājīgu skanējumu var dabūt arī no 4 normālām.
mikus.a wrote:Vaei subi slēgt arī pie tumbu izejas, BET tad uz viņu tiks padots pilns spektrs, ar visām augšām, ko subs nemāk atskaņot un tas skaņas kvalitāti noteikti neuzlabos.
Godīgi sakot lēts viņš nebija, bet īstenība manas nolaidības dēļ mazliet iegrābos, 1800w taču nepaskatījos vai subi var pieslēgt. Loģiski domājot pie tādas jaudas jau bija jabut.
Šo visu esmu notestējis nu tumbām nāk ārā amēra kādi 190w. Šajā gadījuma tumbas pa vāju.
Pastūzi ir default uzkruķīts. Maģim skaņas skala ir 50 uzgriežot tikai uz 10 mašīnā nevar nosēdēt, + paregulēju basus un louds, pat subis nav vajadzīgs. Tādā ziņā vīlies neesmu. Būs jāpēr vel viens pastūzis, ja nu gadījumā kādreiz subi pielikšu.
Paldies Tiem kas palīdzēja.
Precizak čoms. vins tumbas kede ielika kaut ko lidzigu ka mobilajam. tur paradija. vatus un pretastivu. griezot skalak vai klusak vati celas vai kritas.mikus.a wrote:Ja drīkst zināt, kā tu noteici, cik W nāk no tumbām?
http://220.lv/lv/auto_preces/auto_audio ... mid=886243bomels wrote:A kas tev tas ir par pastiprinātāju? Marka/Modeli???
taču porti mazliet savādāki.
Ja tu tikai pec izskata vari noteikt pastiprinataju,tad sis ir vienigais kurs lidzigi izskatas.
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/2 ... specs.html
pastude manuali,tur smuki aprakstits
http://docs.pioneer.eu/Manuals/GM_D8604 ... etPDF.ashx

kilo wrote:Ja tu tikai pec izskata vari noteikt pastiprinataju,tad sis ir vienigais kurs lidzigi izskatas.
šitas nav. NU uzrakstīšu modeli, tāpat neatradīsi, es jau meklēju, nekur neatradu. tapēc ieliku ko līdzīgu.