citadi mk2 stav seta bedigs
Par rokturu maiņu.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
kaut kas man shamaa padariishanaa nepatiik... varbuut idejas peec aizlaid uz kaadu shrotu un apskaties kaa kaadam audi taa ruchka straadaa. Savam man rokturi ir sagatavoti, bet veel neesmu kjeeries klaat, taa kaa siikaak tikai peec savaam gruutiibaam kas tikai veel sekos 
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
Paldies, bet man lieta tāda ka nav tehniskāa.

UN piektdien galigi nevaru, jo braucu uz kandavu
Bet liels paldies par piedāvājumu

a varbut kads zini ka var dabut rokās kluba biedru - krāsotāju??? es dzirdeju ka vins taisot tās lietas. Esmu gatavs uz ventspil bez tehniskas aizsaut.
Ir vel viens variants cēsīs, bet uz to galu negribas braukt, jo tur menti daudz

Varbut kāds zin vēl kādu vietiņu???
UN piektdien galigi nevaru, jo braucu uz kandavu
Bet liels paldies par piedāvājumu
a varbut kads zini ka var dabut rokās kluba biedru - krāsotāju??? es dzirdeju ka vins taisot tās lietas. Esmu gatavs uz ventspil bez tehniskas aizsaut.
Ir vel viens variants cēsīs, bet uz to galu negribas braukt, jo tur menti daudz
Varbut kāds zin vēl kādu vietiņu???
Ar basām kājām un Latvijas pasi padusē es klausos basu!!!!