Līdz ar to visi kam ir interese atzīmējas un izsaka savus variantus, jo lai kaut kas notiktu ir jābūt gataviem pašiem kko darīt
Pirms pirts izbrauciens 26.10.2013
Pirms pirts izbrauciens 26.10.2013
Tātad par cik no manis nāca iniciatīva un Marisio atļāva, tad ir ierosinājums doties pirms pirts izbraucienā. Bet lai kaut kas notiktu, man ir jāzin cik ir gribētāji un kādas ir velmes?(muzeji, parki, kkas extreme, vai vnk izbraukts aplis pa LV, šur tur piestājot pafochēties?)
Līdz ar to visi kam ir interese atzīmējas un izsaka savus variantus, jo lai kaut kas notiktu ir jābūt gataviem pašiem kko darīt
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Re: Pirms pirts izbrauciens 26.10.2013
Kā jau teicu, ja mans mk2 būs uz strīpas, tad būšu gan uz pirti, gan esmu ieinteresēts iesaistīties izbraucienā.
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Ir vēlme braukt izbraucienā, par pašu pirti gan šaubos, līdzekļi sāk aptrūkties.
Kā jau irpriekšējā topikā teicu, varētu aizbraukt uz Siguldu, manuprāt, forša vieta.
Par kaut kādiem muzejiem utt. gan jāpadomā, jo reti kurš gribēs maksāt tās cenas, ko tur prasa.
Par izbraucienu esmu par ar visām 4 golfa riepām.
Kā jau irpriekšējā topikā teicu, varētu aizbraukt uz Siguldu, manuprāt, forša vieta.
Par kaut kādiem muzejiem utt. gan jāpadomā, jo reti kurš gribēs maksāt tās cenas, ko tur prasa.
Par izbraucienu esmu par ar visām 4 golfa riepām.
-
++ par braucienu uz Siguldu - zelta rudeni Siguldā vēl neesmu redzējis. ko JG par šo saka?
Es esmu tikai persona kas visus salasa un izplāno ko kur un kā, tpēc nebūšu kā lēmējs par to kur brauksim, jo to izlemsiet paši, līdz ar to pilnīgi droši varam braukt uz Siguldu, vienigi nezinu ko Tajā galā var apskatīt, tpēc droši ar ieteikumiem
man vēl ir alternatīva ka varam darīt tā
rīdzenieki un pārējie no tās puses 9.00 satiekas Rīgā un tad dodas uz Tukumu, lai ap 10.00 būtu Tukumā.
tad no 10.00 - 10.30 savācamies Tukumā viss bars, un kolonnā dodamies uz Tērvetes dabas parku kur izejam pastaigu pa parku, un ieelpojam svaigu gaisu. tad ja ir velme pēc mazliet extremam lietām varam iebraukt Tērvetē kkada armijas daļā sataisīt bildes ar piedūrienu Utt. tad kolonnā dodamies uz Jelgavu kur varam apskatīt atjaunoto trīsvienības torni un pastaigāt pa atjaunoto Jelgavas prominādi, un tad jau kopīgi visi dodamies uz Rīgu un tālāk uz pirti
šādu maršrutu domāju tāpēc lai sanāk tāds kā aplis, un nebūtu divreiz pa vienu un to pašu ceļu jābrauc plus jārēķinās ar laiku kuru Marisio ir ieplānojis pirtij
man vēl ir alternatīva ka varam darīt tā
rīdzenieki un pārējie no tās puses 9.00 satiekas Rīgā un tad dodas uz Tukumu, lai ap 10.00 būtu Tukumā.
tad no 10.00 - 10.30 savācamies Tukumā viss bars, un kolonnā dodamies uz Tērvetes dabas parku kur izejam pastaigu pa parku, un ieelpojam svaigu gaisu. tad ja ir velme pēc mazliet extremam lietām varam iebraukt Tērvetē kkada armijas daļā sataisīt bildes ar piedūrienu Utt. tad kolonnā dodamies uz Jelgavu kur varam apskatīt atjaunoto trīsvienības torni un pastaigāt pa atjaunoto Jelgavas prominādi, un tad jau kopīgi visi dodamies uz Rīgu un tālāk uz pirti
šādu maršrutu domāju tāpēc lai sanāk tāds kā aplis, un nebūtu divreiz pa vienu un to pašu ceļu jābrauc plus jārēķinās ar laiku kuru Marisio ir ieplānojis pirtij
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Man JG ideja patīk ļoti, bet vai man būs laiks , lai piedalītos, vēl nezinu
-
manā maršrutā sanāk tikai posms dobele tērvete, tāds pats ka burnout izbraucienā, un tas posms ir loti Ok stāvoklī salīdzinošiSaspraude wrote:Ak tad atkal tos ''jaukos'' ceļus gribi izbaudīt.
tātad daram tā, ka lieku kā galējo robežu 13.10.2013 kad arī skatīšos situāciju, vai ir 100% braucēji un kko taisu, jo braukt visu maršrutu iepriekšs, apzvanīt cilvēkus, un plānot laikus, kkadās izmaxas un citas lietas bez drošiem dalībniekiem īpaši neredzu jēgu
pagaidām izskatamies tā
saspraude(?)
mk2diizelis(ja saliek golfu)
Marisio(50/50)
pildspalva(?)
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Mani var likt sarakstā, gribās golfu izdzīt kādā garākā pastaigā. 
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Atbalstu. Obligāts nosacījums - daudz bildes. Pretēji nākamreiz nebūs akcepta ne pirtij, ne izbraucienam.
Mk2
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Marča Ultimāts LOL

Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Marchs wrote:Atbalstu. Obligāts nosacījums - daudz bildes. Pretēji nākamreiz nebūs akcepta ne pirtij, ne izbraucienam.
nu izbrauciens vel pagaidam baltiem diegiem šuts, jo braucēji īsti nav, un sastāvs izskatas šadi
saspraude(?)
mk2diizelis(ja saliek golfu)
Marisio(50/50)
pildspalva(?)
garajs