"Pečkas" noņemšan mk2
"Pečkas" noņemšan mk2
sveiciens. gadijās šaize, pečkai šahtās sadzina tosolu un sāka pust salonā, izskatās ka radiators varētu būt beigts.
kā ņemas ārā pečka mk2 jetai? vajadzētu steidzami izņemt un samainīt radiatoru, jo prikša garš pārbrauciens, un bez pečkas draņķīgi pa nakti.
p.s.
cik varētu maksāt radiators, un vrb kādam lieks mājas mētājas un var pārdot
kā ņemas ārā pečka mk2 jetai? vajadzētu steidzami izņemt un samainīt radiatoru, jo prikša garš pārbrauciens, un bez pečkas draņķīgi pa nakti.
p.s.
cik varētu maksāt radiators, un vrb kādam lieks mājas mētājas un var pārdot
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Re: "Pečkas" noņemšan mk2
Bet visi jau teiks ka jaliek jauns
Jaņem ara panelis un pectam viss pečkas korpuss lai tiktu lidz radiatoram...
Power is nothing without

pa cik tu varetu radiatoru atdot? un no kurienes esi
bez paneļa izņemšanas nevar iztikt ja?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
var. bet manšķiet ka tad ir lielāka piša nekā izņemtBiesu_ravejs wrote:pa cik tu varetu radiatoru atdot? un no kurienes esi

Ja vajag kādu jaunu daļu tavam VW un ne tikai,tad PM!
-
- Been thanked: 5 times
Motor telpas skrūves var neskrūvēt cik esmu redzējis mk2(a esmu redzējis daudzus) visiem tās skrūves bija nolauztas. Pēc tā var noteikt vi panelis ir ņemts nost
(tikai ilgi j apeta vai to nolauza prms tevis vai pats nupat.
ja pa tēmu tad panelis jāņem nost un pečka ar jo neiedomājos kā tu sadalīsi viņu reizinātājos
ja pa tēmu tad panelis jāņem nost un pečka ar jo neiedomājos kā tu sadalīsi viņu reizinātājos
Pečkas radiatoru ir iespējams nomainīt neizplēšot visu
Lai nomainītu radiatoru (izņemtu pečku) pietika noravēt viduskonsoli un paneli zem bardačoka.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
kosmoss19 wrote:Motor telpas skrūves var neskrūvēt cik esmu redzējis mk2(a esmu redzējis daudzus) visiem tās skrūves bija nolauztas. Pēc tā var noteikt vi panelis ir ņemts nost(tikai ilgi j apeta vai to nolauza prms tevis vai pats nupat.
Izstāsti vēl kautko debīlāku, ja neatskrūvē, tad arī nolauž,
Kāds izdzēšat kossmosa stulbumu..
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
esmu kadiem 5 mk2 nemis nost paneli neesmu nevienu reizi nolauzis panela skruves
vienu reizi nenemot nost paneli ari ir izdevies nomainit peckas radiatoru, bet velkot ara kautkadi stiprinajumi noluza
vienu reizi nenemot nost paneli ari ir izdevies nomainit peckas radiatoru, bet velkot ara kautkadi stiprinajumi noluza
pirms saku raut lauka matus jautāšu te 
viss ir atskruvets un atvienots, taču sajuta ir tada ka pečka turas kaut kur rajona ap ienakošo nun izejošotrubu (no motortelpas) taja rajona ir kada skrūva?
viss ir atskruvets un atvienots, taču sajuta ir tada ka pečka turas kaut kur rajona ap ienakošo nun izejošotrubu (no motortelpas) taja rajona ir kada skrūva?
-
- Been thanked: 15 times
Tris skruves tur pečkas korpusu no motortelpas puses...

Power is nothing without

Man tieši tas pats šovasar notika... Loti steidzami vaidzeja braukt tapec pečkas trubas uz atro savienoju kopā,pečkas pagaidām nav,bet nāk ziema un steidzami jāmaina... Varbūt kāds zina cik maksās jauns tas radiators?
Paldies.

Golf mk2 drīz būs!