_
Taisīju sev no sirds, lai arī no sirds bez raizēm varētu jāt.
_
Bet kā jau dzīvē gadās visādi piedzīvojumi ar meitenēm, tad sanāca neplānoti virsbūvi sašķobīt
_
Mašīnas galvenā ekstra ir pusbāka degvielas
un tās 1. 9TDI sarkanā "i" dzinējs, jeb 81kW lops- vērās mežonīgi, aizdomas, ka vēl arī čipots.
Tas tumšais salons ar caurumu vadītāja beņķī skaitās Recaro salons.
_
Pēc avārijas brīvi tika atvilts uz Rīgu no 90km attāluma, var piešķilt un izbraukt.
Labās puses durvis lāgā neveras, stikls ieplaisājis labajā pusē, labajā pusē uz jumta var redzēt nelielu ielocījumu, kas ļau secināt, ka rāmis ir palocijies.
Šodien noņēmu bamperi un palūkoju ko esmu apakšā salauzis- neko diži.
Virsbūvi jau vēl bišķi taisnāku varētu dabūt un kautkā ripināt, bet vispār bija doma nopirkt citu kuzavu ar dokumentiem un oficiāli ar CSDD svētību pārlikt detaļas uz jauno, reģistrācija arī tiktu pārnesta uz jauno kuzavu.
Bet. Nu jopcik, man vēl par asfaltiem būtu tākā jāpaspēj uzkapāt bakalaura darbs, un tad nu ja kāds pa štuka latiem savāc šo mīļumu, tad man vēl ir cerības savu bakalauru nenokāst pārkrāmējot mašīnu.
Kaulētāji aizmirstiet. - zemāk par štuku neatdošu, zinu sava drapaka motora un ieguldīto daļu vērtību.
Tad nu tā pirms sasišanas mainīju:
pirms 30'000km priekšā ielikti jauni amji BOGE gāzinieki un labās puses gultnis un vēl kautkādi sīkumi ritošajā.
pirms 20'000km nomainīti priekšējie bremžu diski, kluči un vēl kautkādi sīkumi ritošajā; aizmugurē iebāzti jauni SACHS amortizatori.
pirms 10'000km nomainītas aizmugurējā tilta abas bukses un arī priekšējais kreisais gultnis.
pirms 5'000km nomainīju priekšējā stikla tīrītāja jaunu mehānismu un arī iešprices sūkņa (109. ) releju
- visi šķidrumi un filtri ir tikuši mainīti, kā pats par sevi saprotama lieta.
- zobsiksnu un pārējos loriņus vajadzēs gan mainīt pēc 40'000km.
- sūkni arī vairs nevajadzēs ņemt nost- sapuvušās blīves ir nomainītas un sūknis pats noregulēts.
Vairāk bildes iekš:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1375746303
Mans talrunis: 26517242