pastiprinatajs parkarst!

Padomi, jautājumi, instalācijas.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
pedro21

pastiprinatajs parkarst!

Post by pedro21 » 19.06.2013, 10:48

sveiki. man tada problema ka 400w subis pastavigi parkarse pastiprinataju 2 izeju ground zero, ar jaudu parasta sleguma 200 ar kautko un tiltaa paari pa 500w.
pastuzis nogriezts uz minimaaliem basiem utt, filtri atslegti bet paarkarsana notiek tapat lidz drosiiba atsleedz vinju.
ja varat palidzat (stulbi, bet tas mans pirmais subis un pastuzis, tapec neka daudz nezinu).
paldies jau ieprieks :?

edgars05
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: pastiprinatajs parkarst!

Post by edgars05 » 19.06.2013, 13:38

Ja pavecāks pastūzis, tad termopasta varbūt ir izbeigusies. Tā ir starp korpusu un plati. Labāk iedod kādam lai apskatās, jo tur vel nāk speciāli izolatori, kurus nedrīkst pazaudēt.
Golf mk4 Variant 1.9 TDI
Derby mk2
Derby mk2

pedro21

Re: pastiprinatajs parkarst!

Post by pedro21 » 19.06.2013, 14:42

edgars05 wrote:Ja pavecāks pastūzis, tad termopasta varbūt ir izbeigusies. Tā ir starp korpusu un plati. Labāk iedod kādam lai apskatās, jo tur vel nāk speciāli izolatori, kurus nedrīkst pazaudēt.
nju nekas vecs naw-nedelu atpakalnopirku jaunu veikala.
varbut ir veel kaadi padomi, par pieslegsanu wai kka tamlidzigi??? patreiz pieslegums man tiltaa ir...

Post Reply

Return to “Auto Audio | Video”