Dzirdu ģeneratoru komponentēs!!!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Dzirdu ģeneratoru komponentēs!!!
Steidzami vajag padomu, lai atrastu izeju, jo esmu bezizejā! Un pārvilkt vadus baigais chakars! Zinu\, ka problēma ir tajā ka RCA vadi šķerso plusa vadu! BEt nav citu variantu? Varbūt kāds zin kā noizolēt? P.S. Ar foliju jau mēģināju! 
Re: Dzirdu ģeneratoru komponentēs!!!
Vai esi pārliecināts, ka nav nosvilušas lineārās izejas maģim?
Man bija nosvilis tur kkas un arī dzīrdēju motora apgriezienus tumbās.
Ar pastalām uz snowborda!
Dejus wrote:Vai esi pārliecināts, ka nav nosvilušas lineārās izejas maģim?
Esmu pārliecināts,ka nav nosvilis, jo no sākuma domāju ka RCA vadi ir beigti! Izvilku tos ārā un savienoju tā, ka nešķērso plusa vadu, tad viss ir ok?! Kā tuvāk par gandrīz pusmetru plusa vadam, tā ir traucējumi!
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Ir vairākas iespējas kā var novērst problēmu.
1. Kas tev par maģi? Izskatās, ka tam ne iekšā, ne arī plusa vadā nav kondensators, kas novēršs šādus traucējumus. Vari mēģināt tādu ielikt.
2. Tev mašīnai gaismas neraustās uz lielākiem/mazākiem apgriezieniem? Iespējāms problēma ir kopējā spriegumā. Sāc ar ģeneratoru/magnētiem.
1. Kas tev par maģi? Izskatās, ka tam ne iekšā, ne arī plusa vadā nav kondensators, kas novēršs šādus traucējumus. Vari mēģināt tādu ielikt.
2. Tev mašīnai gaismas neraustās uz lielākiem/mazākiem apgriezieniem? Iespējāms problēma ir kopējā spriegumā. Sāc ar ģeneratoru/magnētiem.
Mk2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
labāki rca vadi
strāvas vadi pa vienu slieksni, rca pa otru vai vēl labāk pa salona vidu
+ un - jāņem no vienas vietas visiem patērētajiem
simetrisko vadu katram kanālam

strāvas vadi pa vienu slieksni, rca pa otru vai vēl labāk pa salona vidu
+ un - jāņem no vienas vietas visiem patērētajiem
simetrisko vadu katram kanālam

Auto audio instalācijas
Nezinu vai man tā paša vaina, bet kad dziesma pārslēdzas tad tumbās vnk nošņācas kkas
vadi jua bij savilkti, bet visi ar kopā gar konsuli uz bagāžnieku.
vadi jua bij savilkti, bet visi ar kopā gar konsuli uz bagāžnieku.