Kluba MK5 golfi...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: Kluba MK5 golfi...
Šeit nav neviens Mk5. Bija viens vai divi, kas parādījās un tikpat ātri nozuda.
Ja būtu projekti vai autiņi, tad jau būtu atrādīti
Ja būtu projekti vai autiņi, tad jau būtu atrādīti
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Viens bija neen pieteicies biedra statusam un solijās nenozust.. ar dīzelīti baltu, 3d. Laikam nozuda. 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Neesam tādā valstī kurā varētu pirkt mk5 masveidā un uzlabot
Jāpaciešas pāris gadi.
Jāpaciešas pāris gadi.

Ja vajag kādu jaunu daļu tavam VW un ne tikai,tad PM!
Ne GTI var dabuuu jau saakot no 3000£, bet nu vinji pliki buus kaa bazniicas zhurka, kaa arii izskataas ne peec kaa...Nordik wrote:Cik maksa UK mk5 GTI
GTI jau kkur ap 5000£, un baltaa kraasaa zemaak par 6000£ neesmu redzeejis, kaa arii ljoti maz taadu... Divus gabalus redzeeju ap +-9000£ pirmais un otrs bij 10 000£, abiem bij mazs nobraukums. (kaads paprasiis kaapeec piemineeju baltu kraasu, tad taaadu gribeetu pats, bet cena nedraudziiga pavisam, nezinu kaapeec BALTIE tik daargi)
GTTD no 5000£ un uz augshu atkariibaa no komplektaacijas...
Edition30 iet kkur ap 10 000£ un R32 labaak nemaz nepiemineeshu...
Cipari nav peedeejie, neesmu tirgus eksperts, bet nu taadus es vinjus redzeeju veel pagajshnedeelj ieksh UK lielaakaa saita, LV SS variants...
Ja man uzprasitu kada krasa es gribetu mk5 GTI es atbildetu ka gribu baltu tapec ka viena saieta sitas iepatikas. Bet nakotne plans ikdienai ir mk5 Jetta.

Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf V 1.9 TDI
nu man ir MK5 bet par klubu uzzināju tik nesen. kad braucu mājās redzēju vienu golfu ar uzlīmi tāpēc ielīdu. baigi interesanti te izskatās
pagaidām īsti neko neesmu darijis jo iegādājos pirms mēneša tikai. pirmstam bija mk3.
tad nu lūk jums divas ļoti nekvalitatīvas bildes.... pirmais ko gribu izdarīt noteikti ir nomainīt diskus uz R17 vai R18
tad nu lūk jums divas ļoti nekvalitatīvas bildes.... pirmais ko gribu izdarīt noteikti ir nomainīt diskus uz R17 vai R18
- Attachments
-
- jaunais_dampis_2.jpg (465.04 KiB) Viewed 2239 times
-
- jaunais_dampis_1.jpg (390.56 KiB) Viewed 2239 times
Raksts par manu Golf V ---->> http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewto ... 55&t=24213
Seedinaats uz 18" izskatiities kungaa bet nu cik redzu tad Tu dziivojies pa LV tad domaaju ka lielaakaa daljas teiks ka neko vairaak par 17" nevaig 
-
uz ziemu lai vel 15 paliek. nāks vasara tuvāk tad jau redzēsJrs85 wrote:Seedinaats uz 18" izskatiities kungaa bet nu cik redzu tad Tu dziivojies pa LV tad domaaju ka lielaakaa daljas teiks ka neko vairaak par 17" nevaig
Raksts par manu Golf V ---->> http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewto ... 55&t=24213
-
ir maan štuks nomainīt bamperus uz GTI.bomels wrote:
bildē diski ir R???? un vai sēdināts?