Kāpēc lai būtu? Kam tas vispār prātā ienāca? Vienīgais kas sakarā ar izpūteju interesē, ir lai turās kopā, nav par skaļu, lai var ielikt mērīšanas ierīci un tas kas pa viņu nāk ārā. Un AM virs 2001 gada, lai būtu katalizators.
Bunduļu skaits ir pilnīgi pajāt. Sametini kautvai visā garumā bunduļus.
taisīt izpūtēju mk3 mtdi. ko? no kā?.............
Re: taisīt izpūtēju mk3 mtdi. ko? no kā?.............
vopt shito teikumu nespratu
rezonaatora nebuus vispaar. buus BOSAL klusinatajs[nu tas no bezinnieka- nu tas kas beigaas]. un paareejaa buus caurule un viss. pazvaniju pazistamam apskatniekam. shis paskatijaas savos talmutos un teica nebuus problemu.[/quote]
Nu kar4,manuprāt,ar rezonātoru,tā skaņa no izplūdes ir smukāka...
Bet nu katram savs
Bet nu katram savs
Zip tie master
spoks
spoks
Bet nu katram savs[/quote]
nu taalaak. tev ir pieredze? kaads rezonaators, kur ielikc??....
ja paarliecinaasi varbuut ielikshu. bet kaa jau teicu saakumaa, skanja nav prioritaate. [vai mees runaajam par diizeli]
Bet nu katram savs[/quote]
nu taalaak. tev ir pieredze? kaads rezonaators, kur ielikc??....
ja paarliecinaasi varbuut ielikshu. bet kaa jau teicu saakumaa, skanja nav prioritaate. [vai mees runaajam par diizeli]
nu taalaak. tev ir pieredze? kaads rezonaators, kur ielikc??....haris wrote:Nu kar4,manuprāt,ar rezonātoru,tā skaņa no izplūdes ir smukāka...
Bet nu katram savs
ja paarliecinaasi varbuut ielikshu. bet kaa jau teicu saakumaa, skanja nav prioritaate. [vai mees runaajam par diizeli][/quote]
Orģinālā vietā...Nezinu es iesaku to pashu benzīngolfa rezonātoru,vr6,vai cherrybomb,vari arī pats uztaisīt un būs sava orģināla skaņa(skaņa atšķirās,no rezonātora garuma,diametra un formas...)Man tagad pašam ir dīzeļgolfs mk3...Man skaņa patīk:)
Zip tie master
spoks
spoks