VW GOLF KLUBA filiāles
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: VW GOLF KLUBA filiāles
Vidzemes pusē ir pietiekami aktīvistu. Visi tādi ierāvušies sevī un nevēlās nekur ne pakustēt ne kā.arcaa wrote:Vidzemes augšagā nav tik daudz aktīvistu, lai kko izveidotu?
Vidzemes pusē ir sava filiāle.
Ir jautājums cik daudz golf cienītāju ir jēkabpils pusē ? varbūt arī tur kādreiz varētu saskrieties ta gala vw golf cienītāji

Gulbene tā kā bišk pa tālu no manis- kkādi 110 km (Valka) + vēl ceļš tāds nekāds uz turieni. Tāpēc vairāk runāju par piem. Valmiera, Cēsis>?Vidzemes pusē ir pietiekami aktīvistu. Visi tādi ierāvušies sevī un nevēlās nekur ne pakustēt ne kā.
MK3 TDi AFN
-
[/quote]
Gulbene tā kā bišk pa tālu no manis- kkādi 110 km (Valka) + vēl ceļš tāds nekāds uz turieni. Tāpēc vairāk runāju par piem. Valmiera, Cēsis>?[/quote]
Tev Cēsis vai Valmiera ir krietni tuvāk nekā Gulbene?
p.s. Man jau nav iebildumu, kur ir vēlēšanās braukt tur arī jābrauc.
p.s.s. Es kadreiz braukāju no Gulbenes uz Rīgu un tur nav vis 100km bet ir nepilni 200km un kopā sanāk labs km skaitlis. Es uzskatu ka 110km nekas īpašs nav.
Gulbene tā kā bišk pa tālu no manis- kkādi 110 km (Valka) + vēl ceļš tāds nekāds uz turieni. Tāpēc vairāk runāju par piem. Valmiera, Cēsis>?[/quote]
Tev Cēsis vai Valmiera ir krietni tuvāk nekā Gulbene?
p.s.s. Es kadreiz braukāju no Gulbenes uz Rīgu un tur nav vis 100km bet ir nepilni 200km un kopā sanāk labs km skaitlis. Es uzskatu ka 110km nekas īpašs nav.
Valmiera - 54 km, Cēsis - 80 kmTev Cēsis vai Valmiera ir krietni tuvāk nekā Gulbene?
nav jau runa par to, kurš var, kurš nevar izbraukt.
Runa ir par to, ka vidzemes augšgalā vajadzētu arī kādu meetinga vietu.
MK3 TDi AFN
-
arcaa - Es jau nekā daudz neibilstu, ja jau kluba vadītājs atbalstītu tavu vēlmi tad varat mēģināt.