el. logu pacelajs vajadzigs!!!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
el. logu pacelajs vajadzigs!!!
varbuut kads var paliiidzeeet!!! man nobruka shofera puseee el. log paceelaajs mk3!!! apskatiiijos ka trosiiite kirdik!!!! mosh kaaadam k kur meetaaajaaas mehanisms kopaa ar trosiiti un ruliiiti kur trosiiite tinas virsuuuu buutu baigi ideaali ja neee mosh kaaads zin kur pa leeeto vareeetu iepirkt!!!!
Re: el. logu pacelajs vajadzigs!!!
diez ko pa leeto nedabuusi... mehaanisms saakot no 40Ls/gabkuzis wrote:varbuut kads var paliiidzeeet!!! man nobruka shofera puseee el. log paceelaajs mk3!!! apskatiiijos ka trosiiite kirdik!!!! mosh kaaadam k kur meetaaajaaas mehanisms kopaa ar trosiiti un ruliiiti kur trosiiite tinas virsuuuu buutu baigi ideaali ja neee mosh kaaads zin kur pa leeeto vareeetu iepirkt!!!!
tas ir jauns vai lietots???? man servii piedaaavaaja pa 70 ls!!!! tikai mehaaanismu bet es no vinjiem nesakratu kas vinjaaa ietilpst vai ruliiits tur naaak liiidz vai neee!!!!! jo motoriiits ar komfortu maksaaaja 170 ls bet tas bija laikam vw centraaa!!!!!
bet tas man ir vesels!!! isteniiibaaa man vajag tikai trosiiiti un ruliiiti!!!! bet atsevishkji jau laikam nevar dabuut!!!! es jau 3men nobraukaaaju ar pashtaisiitu trosiiti tik laikam par kadiem 2 mm isaaaku biju uzsaisiiijis tapeec aka nomira!!!!! 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
kuzis wrote:tas ir jauns vai lietots???? man servii piedaaavaaja pa 70 ls!!!! tikai mehaaanismu bet es no vinjiem nesakratu kas vinjaaa ietilpst vai ruliiits tur naaak liiidz vai neee!!!!! jo motoriiits ar komfortu maksaaaja 170 ls bet tas bija laikam vw centraaa!!!!!bet tas man ir vesels!!! isteniiibaaa man vajag tikai trosiiiti un ruliiiti!!!! bet atsevishkji jau laikam nevar dabuut!!!! es jau 3men nobraukaaaju ar pashtaisiitu trosiiti tik laikam par kadiem 2 mm isaaaku biju uzsaisiiijis tapeec aka nomira!!!!!
pazvani uz marupi
srots saucas eks auto
cenas labas un spratne ari ir ok