Sound izolacijas jautajums!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Sound izolacijas jautajums!
Nu vīri, atkal es ar savuizolāciju.
Cik kvadrātmetrus izolāciju vajag lai noklatu grīdu un durvis vienā kārtā?
Cik kvadrātmetrus izolāciju vajag lai noklatu grīdu un durvis vienā kārtā?
Re: Sound izolacijas jautajums!
nope, tik aizvedu pie vinja, kad dabushu finanses tad vinsh saks, vnk vinjam tgd uz rokas nebija lieka nauda lai sapirktu materialus darbam, un man ar aizkjershanaas ar finansem,tik novembra sakuma dabushu.archijs wrote:jau nokrasoji?
Cik tu savam golfam izmantoji izolaciju, vai ari melnajam bija orgjinala?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
es visko sagriezu un pielāgoju no citām automašīnām... Bet tu jau gribi tā kārtīgi, tape nevaresu neko ieteikt
Negribu cept jaunu tēmu, prasīšu te. Man sarkanajā zem tepiķa uz grīdās ir kaut kāda vate, pa cik viņa bija viscaur slapja un pretīga es viņu izmetu. Priekšā tāda pati un darīšu ar viņu to pašu
tagad uzmanību jautājums. Huļa viņa tur vajag un ja salikšu tepiķus atpakaļ bez viņas kas mainīsies?
značit var bez viņas iztikt, jo ja viņa ir piesūkusies slapja kā švamme tāpat nepilda savas funkcijas
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Bez viņas kļūs krietni skaļāk salonā, un paklājs nepasēs kā vajag.
Prātīgākais būtu, novērst to kāpēc viņš ir slapjš, izžāvēt (protams, ja viņu var 1 gabalā izdabūt ārā) un ielikt atpakaļ, vai aizvietot ar kkādu biezu filci.
+ paklāja apakša ir diezgan raupja, norīvēs krāsu no grīdas, kas jau tā nav diez ko bieza.
Prātīgākais būtu, novērst to kāpēc viņš ir slapjš, izžāvēt (protams, ja viņu var 1 gabalā izdabūt ārā) un ielikt atpakaļ, vai aizvietot ar kkādu biezu filci.
+ paklāja apakša ir diezgan raupja, norīvēs krāsu no grīdas, kas jau tā nav diez ko bieza.
Nu izžāvēt diez vai sanāks, jo kopš es viņu izņēmu jau kādu trešo dienu vaļājās pa golfa zem sniega lietus un citiem nokrišņiem. labi tad meklēsim ko vietāGG. wrote:Bez viņas kļūs krietni skaļāk salonā, un paklājs nepasēs kā vajag.