Jaņķel VW JettaMK2
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Jaņķel VW JettaMK2
Automāts ir viens no iemesliem, kāpēc vispār ko darakosmoss19 wrote:automātu atstāsi vai liksi mehāniku?
Malacis Janka , beidzot neņemsi sencim nost volvo
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Jap Marisio pateica pareizi kārba ir viens lielākajiem iemesliem, neskatoties ka man ļoti patīk automāti. 0trs dzinējs arī nav tas labākais trāpijies iekš manas jettas. Un galvenais ir benzīna cena pret patēriņu, pietiek būt par akcionāru statoilam 13l. Kad likšu dzinēju pāri tad noteikti tev daudz zvanīšu 
Iekrāmēt motoru ieks MK2 nav neka vienkāršāka. Vajag tik normālu pacēlāju nevis kā man telfers kas iekārts pie kūts 3m augstumājaņķel wrote:Jap Marisio pateica pareizi kārba ir viens lielākajiem iemesliem, neskatoties ka man ļoti patīk automāti. 0trs dzinējs arī nav tas labākais trāpijies iekš manas jettas. Un galvenais ir benzīna cena pret patēriņu, pietiek būt par akcionāru statoilam 13l. Kad likšu dzinēju pāri tad noteikti tev daudz zvanīšu
-
kosmos par vienkārši un nevienkārši ar tevi runāt ir bezjēdzīgi nu vismaz skatoties tavu cīņu ar pieburg 2e karburatoru. Ar mehānisku motora ielišanu jau nekas traks nav bet ir jau vēl tāda lieta kā elektrība un vēl 100 un 1 sīkums kas prasa laiku.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Īsti veči ar rokām un domkratu maina motorus. Noskrūve priekšu un aiziet laiva jūriņā.
-
- Been thanked: 1 time
O bļāāāā -tad es esmu riktīgs vecisGG. wrote:Īsti veči ar rokām un domkratu maina motorus. Noskrūve priekšu un aiziet laiva jūriņā.
Arī ka variants bet te atkal vajag taisnu un cietu virsmu (betons, asfalts utt)GG. wrote:Īsti veči ar rokām un domkratu maina motorus. Noskrūve priekšu un aiziet laiva jūriņā.
Arī ka variants bet te atkal vajag taisnu un cietu virsmu (betons, asfalts utt)[/quote]
nee.vajag taisnas rokas un cietu pauri.
a un korki dibena ari vajadzetu
.
...R.
nee.vajag taisnas rokas un cietu pauri.
a un korki dibena ari vajadzetu
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Muļķības , es pirmo mk2 kuru pārbūvēju no benzīna uz dīzeli, to izdarīju vienā nedēļas nogalē, zaļā pļavā (runāju par tagadējo RAA golfu)kosmoss19 wrote:Arī ka variants bet te atkal vajag taisnu un cietu virsmu (betons, asfalts utt)
-
Rūķim kā vienmēr labs komentārs
Kosmos ir izlutināts Magaivers var visu no jebkā bet ar speciāliem instrumentiem un apstākļiem
Kosmos ir izlutināts Magaivers var visu no jebkā bet ar speciāliem instrumentiem un apstākļiem
-
Tā mans topiks arī kaut kur tālu pazudis, bet kamēr auto guļ ziemas miegu nekas īsti nav arī noticis, bildes toč nav. Bet tā kā dienas s;ak palikt garākas un brīžiem sāk smaržot pēc pavasara, tad bus jāsāk darbi pie auto. Svētdien dzinējs vēl esot iekš seata brauc pie Karosa pēc čipa, atvienot gaisa masas mērītāju un egr vārstu. Drīz sāksies darbi pie transplantācijas. Gribu braukt ar Jettu atkal, iesēdos pagājušo nedēļ tik forši bija 
-
Biju šodien pie Karosa vadības bloks dabūja izmaiņas, tagad braucot smaids nepazūd.