Stūres pāršūšana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Re: Stūres pāršūšana
Šīs vecis Mārupē jau taisīja vairākiem Kluba biedriem un darīja to labi: 29498980.
ja es pareizi atceros, tad par stūri atdevu 15 vai 20 latu.
ja es pareizi atceros, tad par stūri atdevu 15 vai 20 latu.
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
Tā pie veča Mārupē pāršūtā stūre ir visā visumā baigi forša un izskatās šādi:

Pa dažiem gadiem diegi vietām bišķi apdiluši, paspūruši un nav tik glīši, kā jauni; 4. šuvē no augšas, piemēram:

Pa dažiem gadiem diegi vietām bišķi apdiluši, paspūruši un nav tik glīši, kā jauni; 4. šuvē no augšas, piemēram:

-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Man arī Mārupē šuva gan stūri gan arī kreslus un kvalitāte ir laba. Man ir dabīgā āda.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..