Mika mk3 1.8 mono

Locked
Mika

Mika mk3 1.8 mono

Post by Mika » 01.07.2012, 21:28

Hello! Tātad beidzot izdomāju uztaisīt savam goļāram topiku, lai ir kur spamot. Tātad sīkāks info par golfiņu.

Gads: 1993. gada decembris, Motors: 1.8 ABS monošpricen ar 66kw (90hp)
Ir šādas tadas ekstras. el. logi, apsildāmie beņķi, el. lūka (pagaidām nefunkcionē). Bundža +/- ok stāvoklī, jo ir redzēti vēl trakāki, bet vispār jau mk3 piesaista brūno un tas ir žēl :(
Krāsa: Tumši zila, bet saulē metas uz tumši lillā. Diski kkādi sazin kādi R14.

Tika iegādāts 2004. gadā un bija diezgan labā stāvoklī. Līdz 2011. gadam ar jamo pārvietojās mamma un tad, protams, Mikaču dabūja tiesības un okupēja jamo. Stāvoklis bija krietni pasliktinājies :D Bija pastāvējis kādu laiku un netika braukts. Tad sāku reanimēt. Iziet skati, savest +/- braucamā kārtībā šo to sametināt, iepirkt utt. Trakākais darījās salonā. 1x pie mājas bija noparkots bedrē. Pa nakti normāli nogāza un no rīta bija labs pārsteigums. Salons bija ūdenī :D Skaidrs. Notekas bija ciet, salona filtrs vispār hz kad bija mainīts, jamais aizkakājies ciet un ūdens netiek pa notekām prom, nāk iekšā salonā. Tas tika ātri novērsts un salona filtrs ātri tika nomainīts kā arī tika izjaukts viss salons, lai izžāvētu visu un iečekotu grīdu.

Skats bija baiss. Viss bija galīgi ciet un tur pat dzīvojās skudras :D

Image

Image

Te labs kontrasts. Airflows nopietni uzlabojās! 8)

Image

Image

Image

Grīda īstenībā bija laba. Ja es nebūtu iebāzis ķebli vienā aizdomīga vietā moš pat nebūtu kāja izdūrusies cauri grīdai un parādījusies viena nesmuka vieta. Tas tika ātri novērsts un grīda sačināta. Pie reizes tika izjaukti arī griesti, jo lūkai nešancēja viena puse. Kko tur sāku jaukt un sapratu nu nah to lūku un sabāzu visu atpakaļ. Tāpat jamo nelietoju un uz sitienu nevarēju atrast ejošu lūku.

Tālāk man pieriebās, ka haube ir parūsējusi. Domāju nolaidīšu līdz bleķim, nogruntēšu un nokrāsošu visu haubi. Sāku gruntēt un iepatikās tā līnija, tad paķēru melno krāsu un uzlaidu pa virsu un vēl tagad močiju ar šo priekšu. No Marisio tika sadabūta jauna reste, jo vecā bija kritiskā stāvoklī. Tā arī nogruntēta un atstāta tāda. Tagad tik gribas blackhousingu.

Image

Image

Image

Izrāvu to stikla skrāpi un uztaisīju clean look un Kauguros beidzot no al3xa dabūts pupsix, tagad viss bumbās un man patīk :twisted:

Image

Tad vēl bija problēmas ar veco kārbu. Jamai 2. robam sinhronizātori bija beigti un tas krakšķis piebesīja. Tika iepirkta mk2 ACD kārba un savesta kārtībā kulise.
Un tad vēl šis tas un tas un vēl tas bla bla viskautkas. Uz sitienu nevar visu pieminēt. Ā, no lietotāja evil tika iepirktas H&R atsperes un vakarā pirms Saulkrastu festa tik nosēdināts w00t. Iepriekš bija normāls džips. Tagad tik vajag dabūt 2x vasaras ripuļus ar bik mazāku profilu, jo tagad ir sēdināts ar baloniem :D

stock atsperes

Image

un te jau iesēdināts

Image

Patīrīju arī motortelpu un iekrāsoju vakūmnieku.

Image

Priekšā vēl daudz kas darāms un dažs jau zina tuvākos plānus, ko domāju darīt ar jamo. Skate ir 19tajā datumā. Ir doma savest kārtībā kreiso slieksni, iepirkt riepas, pr. amjiem atbalstus nomainīt, aizm. gultnis janomaina, jāatver barabančiki un jāiečeko, kas tur notiekas un vēl nopulēt gribas, jo man kreisais spārns ir krāsots a pārējais kuzavs ir izbalējis. Gribas lai viss spīd un laistas. :twisted:
.::Join the Diesel Club::.

Mika

Re: Mika mk3 1.8 mono

Post by Mika » 20.08.2012, 23:32

w00t bitchezzzz, golfam izieta TA un auto ies uz pārdošanu...vēlāk kkādas bildes iemetīšu :roll:

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 21.08.2012, 10:07

Pirms tu pārdod Golfu, pārdod man to aizmugurējā tīrītāja cauruma aizglušīšanas puļķi.

A ko tā vispār? Ko pēc tam vietā?

Mika

Post by Mika » 21.08.2012, 11:10

Kavacky wrote:Pirms tu pārdod Golfu, pārdod man to aizmugurējā tīrītāja cauruma aizglušīšanas puļķi.

A ko tā vispār? Ko pēc tam vietā?
Da nu, man to puļķi pie mājām kāds urāls nospēra. Zb. Tagad man pašam tur ir coķis. :D Bet ja kādam vajag, tad varu atdot to visu slotiņas sistēmu (slotiņa, sūknītis nshit) un viendaļīgās lampas.
Lieta vienkārša - man gribas mk2 8) Golfam ir savi kasjaki un vēlāk te iemetīšu info un aprakstu kas un kā un ja kāds vēlas, tad var iegūt savā īpašumā.

Mika

Post by Mika » 23.08.2012, 14:24

Nu ko, sissy rides ir palaists pārdošanā :mrgreen:

Image

Mika

Post by Mika » 27.08.2012, 23:31

Golfiņš vairāk nav manā īpašumā. Varam topiku slēgt! :roll: