Nu ko, laikam arī man vajag piebiedroties pulciņam.Tātad, šī gada Maijā no Bauskas tika atdzīts Mk3.Vizuāli jau bija labs, bet varēja redzēt, ka ir likts uz "mutes"

, bet mani tas neatturēja, nebija vēlmes vēl kaut kur dzīties meklēt melnu auto.No ekstrām bija tikai el. lūka, uz ļitakiem stāvēja 3 M+S un viena Winter. Mēnesi braukāju bez bēdu, līdz kādā jaukā dienā, plīsa riepa un aizlidoja ar visu ļitaku 30m pļavā.Tad nu sāku šeit forumā meklēt diskus un pateicoties Aleksim tika iegādāti melni diski.Bija laiks domāt par jaunām "kalošām".Izvēle krita uz Yokohamas "kalošām".Pienāca laiks mainīt vecās kalošas uz jaunajām, tad arī atklājās, ka aizmugurējais labais ļitaks ir līdz pusei ieplīsis un, ka abos aizmugurējos ratos iekša bija kameras

.Tika uzlikti jauni ļitaki un jaunas kalošas.Pēc kāda laika, pateicoties Bergam, tika iegādāti MFA kloķi un panelis, kā arī sporta Sparco stūrīte. Kloķus un paneli ielika, bet nerāda to, ko vajadzētu rādīt, bet ar laiku ceru arī to savest kārtībā.Tuvākajā nākotnē ir ieplānots:
Pats pirmais un svarīgākais ir nomainīt spārnu, lai jau beidzot tas auto izskatās pēc auto
+ uzlikt US bamperus, ir ceļā no štatiem
+notonēt stiklus
+ielikt enģeļu acis
+salikt normālu audio
+maybe ielikt el.logus
+ielikt GTI vai Recaro beņķus
+tuvojas ziema, būs jāpērk ziemas "kalošas"
Runājot par sēdināšanu, par to man jāaizmirst pašlaik, tādi ceļi, kādi ir manas mājas apkārtnē, nav domāti sēdinātiem golfiņiem

ātri vien bamperi paliks aiz mašīnas.bet tā es domāju, kā būs patiesībā, rādīs laiks un finanses.
nu jau gan sarakstīju sacerējumu