Motora kods
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Motora kods
Nesen paņēmu savu pirmo III golfu un tagad rodas vajadzība pēc detaļām, skatos grossauto cik apmēram viņas izmaksā un nevaru atrast savu motora modeli. Uz plāksnes zem motora pārsega rakstīts ABE F804. Wikipedia nenorāda tādu III golfa motora modifikāciju. Varbūt kāds var palīdzēt un izskaidrot kas pa štelli, neesmu iegrābies un paņēmis pēdējo mohikāni kuram nav detaļās pieejamas?
paldies jau iepriekš.
paldies jau iepriekš.
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Motora kods
kods atrodas uz dzineja bloka zem 3 sveces , vai ari bagaznieka uz uzlimes ir rakstits
MK4 1.8T
Bildi studija, zīlnieku cik zinu te navNimble wrote:Nesen paņēmu savu pirmo III golfu un tagad rodas vajadzība pēc detaļām, skatos grossauto cik apmēram viņas izmaksā un nevaru atrast savu motora modeli. Uz plāksnes zem motora pārsega rakstīts ABE F804. Wikipedia nenorāda tādu III golfa motora modifikāciju. Varbūt kāds var palīdzēt un izskaidrot kas pa štelli, neesmu iegrābies un paņēmis pēdējo mohikāni kuram nav detaļās pieejamas?
paldies jau iepriekš.
Kas attiecās uz detaļām problēmu nebūs, jo pieejamas daudz jaunu un visas lietotas daļas. Uz mk3 pēdējo mohikāņu nav.
kosmoss19 wrote:man tas izskatās pēc 1.4 mono ar kodu ABD

ir skaidrs ka tas ir 1.6 bendzīns, attaisīju bagažnieku nekur nebij uzlīmes un durvīs iepriekšējais saimnieks nodīrājis, pie svecēm vakarā nelīdu tur laikam pēdējā vieta kur varētu būt, sorry par bilžu kvalitāti bildeju ar telefonu vakarā.
Kavacky wrote:Zem paklājiņa bagāžniekā skatījies?
norāvu nost to plastmasu kas uz pašām durvīm virsū izpētīju visas malas un nodomāju ka diez vai būs zem paklājiņa
Nu tas ir vainu ABD vai ABU, pēc skata viņi ir pilnīgi vienādi ka AEE un AEX. Vienīgais kā var uzzināt konkrēti ir līst pie bloka.
ps:man bija tā ka kadpirku Caddy teica ka ir 1.6 AEE, bet kad pēc 2 gadiem ielīdu pie bloka izrādījās ka tas ir 1.4 AEX
ps:man bija tā ka kadpirku Caddy teica ka ir 1.6 AEE, bet kad pēc 2 gadiem ielīdu pie bloka izrādījās ka tas ir 1.4 AEX
kosmoss19 wrote:Nu tas ir vainu ABD vai ABU, pēc skata viņi ir pilnīgi vienādi ka AEE un AEX. Vienīgais kā var uzzināt konkrēti ir līst pie bloka.
rīt jāmaina pakaļas amīši tad palūgšu lai māsters paskatās un pasaka, es tikai priecātos ja izrādīos ka motors ir 1.4