tev vismaz kāds maisījās , bet es braucu ar tādu auto ar kuru grūti sasniegt atļauto braukšanas ātrumu, kurnu vēl pārsniegt tokrabpeople wrote:Šodien jau uz viņa gandrīz uzrāvos, labi ka man maisījās čupa ar mašīnām.
Fotoradari
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Fotoradari
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Šodien ir tā laimīgā diena kad draugs saņēma divas smukas radara bildes, tiesa vadīju mašīnu es un es viņas arī atmaksāšu,bet jautājums ir vienkāršs viņas jau drīkst samaksāt vienalga no kura cilvēka i-bankas, nav taču jābūt tikai automašinas īpašnieka ne?

Ja vajag kādu jaunu daļu tavam VW un ne tikai,tad PM!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Power is nothing without

poh no kura bankasO.Z wrote:Šodien ir tā laimīgā diena kad draugs saņēma divas smukas radara bildes, tiesa vadīju mašīnu es un es viņas arī atmaksāšu,bet jautājums ir vienkāršs viņas jau drīkst samaksāt vienalga no kura cilvēka i-bankas, nav taču jābūt tikai automašinas īpašnieka ne?
Trešdien dabūju fotosesiju Lietuvā. Šauļu tālajā galā, kur Lukoils, biju pēc ēdamā iebraucis. Ārā braucot, vajadzēja pārkārtoties pāri 3 joslām uz apgriešanos, un ātri, bet atcerējos, ka pirms tam bija melnā punkta zīme un baigi skatījos spoguļos, kas notiek, kamēr uzdzenos pāri tām joslām... kā rezultātā nedaudz zem 80 km/h uzzibsnīja...
Patīk Lietuvas fotoradari. Uz katra stūra, tieši, kur vajag. Tāpat kā visa satiksmes organizācija, kā rezultātā, pat ar visu dažbrīd anarhiju uz ceļiem, viss notiek tā, kā tam jānotiek, visi izbrauc, neviens neavarē.
Patīk Lietuvas fotoradari. Uz katra stūra, tieši, kur vajag. Tāpat kā visa satiksmes organizācija, kā rezultātā, pat ar visu dažbrīd anarhiju uz ceļiem, viss notiek tā, kā tam jānotiek, visi izbrauc, neviens neavarē.
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
to pašu novērojām arī Polijā, tur tas ir satiksmes drošības labad , nevis biznesKavacky wrote:Patīk Lietuvas fotoradari. Uz katra stūra, tieši, kur vajag. Tāpat kā visa satiksmes organizācija, kā rezultātā, pat ar visu dažbrīd anarhiju uz ceļiem, viss notiek tā, kā tam jānotiek, visi izbrauc, neviens neavarē.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Kavacky wrote:Patīk Lietuvas fotoradari. Uz katra stūra, tieši, kur vajag. Tāpat kā visa satiksmes organizācija, kā rezultātā, pat ar visu dažbrīd anarhiju uz ceļiem, viss notiek tā, kā tam jānotiek, visi izbrauc, neviens neavarē.
A man patīk Lietuvas, Polijas un Vācijas fotoradari tādēļ, ka viņi soda kvītis uz tādu banāniju kā LV nesūta.Marisio wrote:to pašu novērojām arī Polijā, tur tas ir satiksmes drošības labad , nevis biznes
Mk2
kam 50lvl, intereses pēc, cik bija pārsniegts? Man šķiet man arī kkas labs nāk... 
.::Join the Diesel Club::.
-
- Been thanked: 1 time
man interese ka var parsudzet un vai butu rezultati,jurmala uz lienes ielas 16/18 nemaniju to miskasti,zimes ari nebija,atnaca papirits,par 13 km parkapumu nu 10 ls nekas daudz,bet ipasnieks neesmu es,un faktiski jau jasoda ir transportlidzekla vaditajs nevis ipasnieks,ka ari
uzfo4eja 3 julija atnaca 13 augusta,vai ir rezons parsudzet un kads varetu but pamatojums pozitivam iznakumam par labu man
uzfo4eja 3 julija atnaca 13 augusta,vai ir rezons parsudzet un kads varetu but pamatojums pozitivam iznakumam par labu man
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Kāds tavā gadījumā ir iemels kāpēc pārsūdzēt, īsti nesapratu
Latvijā fotoradara sodu saņem mašīnas īpašnieks, tāpēc jau sākumā bija furõrs par šito, jo tas itkā esot pret satversmi.
Kā tavuprāt noteiks, kas ir vadījis mašīnu tajā mirklī? Tāda tehnoloģija Latvijai šķiet vēl nav pieejama.
Latvijā fotoradara sodu saņem mašīnas īpašnieks, tāpēc jau sākumā bija furõrs par šito, jo tas itkā esot pret satversmi.
Kā tavuprāt noteiks, kas ir vadījis mašīnu tajā mirklī? Tāda tehnoloģija Latvijai šķiet vēl nav pieejama.
-
- Been thanked: 1 time
iemesls parsudzet,negribu maksat sodu, vai ir rezons iet parsudzet
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana