VW MK3 vadītaja kājas slapjas
VW MK3 vadītaja kājas slapjas
Tātad mk3 1995 gada divdurvnieks ar lūku vadītāja puse tikai vaditaja puse ir slapš zem kājam no kurienes tas varētu nākt?!! Kā to varēt novērst?
Re: VW MK3 vadītaja kājas slapjas
Vai nu caurums grīdā ( standartproblēma ), vai lūkas drenāža ciet ( arī standartproblēma
).
Un tepat nesen topiks par to.
Un tepat nesen topiks par to.
tika uzcelts uz pacelaja un caurumu atrasts netika... kur tā lukas drenaza īzsti iet?
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Izlasi to to topiku uz kuru iedeva linku pāris postus iepriekš, tur ir apspriesti vairāki iespējamie cēloņi.
Kopā ir 4 drenāžas, pa 1 katrā stūrī. Izpūt ar kompresoru, ja nepieciešams paķimerē ar kādu drāti.
http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... W-Audi.htm
Kopā ir 4 drenāžas, pa 1 katrā stūrī. Izpūt ar kompresoru, ja nepieciešams paķimerē ar kādu drāti.
http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... W-Audi.htm
Tas nekas, ka neveras. Atrodi to gumijas sūdu virs durvju vadiem un paurķē. Vai noņem priekšējo stoiku apšuvumus un tad tiksi klāt trubām. Noņem, iztīri, saliec atpakaļ.
Lūka? Huj tur velkas.
PS: Kā jau esmu teicis, man, piemēram, bija tikai 2 drenāžas trubas, nevis 4.
PS: Kā jau esmu teicis, man, piemēram, bija tikai 2 drenāžas trubas, nevis 4.
-
Nē, es biju domājis tā drenāžas caurule. Šķiet, ka viņa augšpusē ir ieķīlēta tajā caurumā, lai nekrīt uz leju.
luka ir elektriska
motorins strada verties veras tikai uz to rezimu kur atveras puse lukas tb paceljas mala augsha
bet atpakalj jadabon ar rokam....
var but varu ari meginat atvert to otru rezimu tikai ka pareizi vinsh veras ieet ieksha jumta vai kka uzrapjas augsha?!?!
motorins strada verties veras tikai uz to rezimu kur atveras puse lukas tb paceljas mala augsha
var but varu ari meginat atvert to otru rezimu tikai ka pareizi vinsh veras ieet ieksha jumta vai kka uzrapjas augsha?!?!
Ieiet jumtā, augšā rāpjas tikai kupejām ar īso jumtu. Ja nestrā motors tur jau cik zinu varēja kaut ka ar roku dabūt vaļā.suspens wrote:luka ir elektriska
bet ir jau kupeja ar divam durvim.... motors strada bet kkas ieksha kkadi plastmasinji noluzushi..
Es biju domājis citā nozīmē "kupeja" Piemēram Prelude, mx3, mx6 Tigra...... Golfs skaitās hečbeks, nevis kupeja.suspens wrote:bet ir jau kupeja ar divam durvim.... motors strada bet kkas ieksha kkadi plastmasinji noluzushi..
-
Kāpēc tad tu pieminēji vispār kkādas kupejas, te runa par mk3 iet...