mk2 krāsa
mk2 krāsa
Kādam ir nojausma kur otrajiem golfiem raksta krāsas kodu? Uz bākas vāciņa nav, durvīs arī nav. Zem haubes vēl baigi neizpētīju, bet man šķiet, ka arī nav.. Ir idejas? 1989. gada otrajam golfam.
Pie viena arī uzjautāšu kā ir ar rūsas kopšanu, teiksim uz durvīm.. Es esmu slīpējis nost rūsu, licis špahteli, slīpējis viņu un tad krāsojis, bet man nav pārliecības, ka tas ir baigi droši.. Ir kaut kāda labāka aizsardzība? Esmu dzirdējis par aerosoliem ar cinku kurus uzpūš (laikam pirms krāsošanas), lai tur pēc gada atkal nesākās pigori..? Jāmetina par laimi nekas nav, bet ir visādi sīki rūsas pleķīši kurus gribu līdz ziemai sakopt, lai neiet plašumā.
Pie viena arī uzjautāšu kā ir ar rūsas kopšanu, teiksim uz durvīm.. Es esmu slīpējis nost rūsu, licis špahteli, slīpējis viņu un tad krāsojis, bet man nav pārliecības, ka tas ir baigi droši.. Ir kaut kāda labāka aizsardzība? Esmu dzirdējis par aerosoliem ar cinku kurus uzpūš (laikam pirms krāsošanas), lai tur pēc gada atkal nesākās pigori..? Jāmetina par laimi nekas nav, bet ir visādi sīki rūsas pleķīši kurus gribu līdz ziemai sakopt, lai neiet plašumā.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Re: mk2 krāsa
labāk, kārtīgi, uzsveru, kārtīgi izberzt rūsu un grunti virsū , nezinu kā tur ar špakteļiem, bet gavenais lai zem špakteļa tie brīnumi nerodas....Viesturs wrote:OK, paskatīšos vēlākPaldies.
Ir idejas par rūsu un tiem cinka aerosoliem?
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Jā, obligāti grunti pa virsu kkādu skābo, un tikai tad špaktelēt, ja tikai špakteli liek, tad ruslans dr;iz atkal sagaidāms
Krāsas kods ir uz lapiņas bagažniekā slēdzenes rajonā, bet ir liela iespejamība ka 20+ gadu laikā ta lapiņa jau būs pazudusi, pašam vēl ir kaut cik salasāma, bet jau arī uz sabiršnas robežas. Uz bākas vāciņa nebūs koda tur tik rakstīts kādas jābūt riepas.
-
Man tā lapiņa arī bagāžniekā, atver, iliecies iekšā, un megini skatities uz saviem celgaliem, tev priekšā bus balta nakļene, starpcitu, man arī servisa grāmatiņā viņa ir!
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Nu jā, par grunti aizmirsu, to es arī esmu pūtis virsū, neatceros gan pirms vai pēc špahteles.. Neviens ar tiem cinka aerosoliem nav ņēmies, ja?
-
Es tak teicu jau, kārtīgi izberz rūsu, kārtīgu grunti un krāsu virsū, miers uz 3-5 gadiem garantētsViesturs wrote:Nu jā, par grunti aizmirsu, to es arī esmu pūtis virsū, neatceros gan pirms vai pēc špahteles.. Neviens ar tiem cinka aerosoliem nav ņēmies, ja?
Atkarīgs jau arī no apstrādes rūpības. Esmu pāris pleķus noberzis tāpat ar smilšpapīru un tad parastu špahteli, grunti un balonkrāsu; pats brīnos, cik labi turas, bet nerekomendēju atkārtot. Ja taisa, tad kārtīgi.
Nu tas skaitās pirms pārdošanas/TA remonts, parasti ilgāk par 3-4 mēnešiem neturasKavacky wrote:Atkarīgs jau arī no apstrādes rūpības. Esmu pāris pleķus noberzis tāpat ar smilšpapīru un tad parastu špahteli, grunti un balonkrāsu; pats brīnos, cik labi turas, bet nerekomendēju atkārtot. Ja taisa, tad kārtīgi.
Man tas bija eksperimentālais remonts, jau 2 ziemas noturēja. Varbūt vainīgā pārāk biezā špahteles kārta. 
Uz skābo nekad špakteli neliec. Labākais variants ir skābā, pa virsu uzreiz parasto grunti(vēlams pildošo)- der gadījumam, ja nav nepieciešama špaktelēšana un pietiek ar poru aizpildīšanu. Ja ir jāšpaktelē, tad epoksīdu grunti-darbojas ja rūsa ir IZTĪRĪTA!!!!!! Ar fleksi un drāšu birsti 50% uz 50% Ar cinku grunti neesmu eksperimentējis, katrā gadījumā cinks pasargā tīru metālu, rūsu tas neaizkavē.jans wrote:Jā, obligāti grunti pa virsu kkādu skābo, un tikai tad špaktelēt, ja tikai špakteli liek, tad ruslans dr;iz atkal sagaidāms
Ir jauns materiāls ienācis lietošāna-špaktele ar antikorozijas īpašībām. Svaigi patentēts. Pirmais vāģis ir apsmērēts, redzēs kas būs. Var iegādāties RG grupas veikalos. Viena adrese Biķernieku 51.