krisis79 džetmobīlis
-
- Been thanked: 1 time
Re: krisis79 džetmobīlis
tātad jettas remonta izmaksas-55ls par visu piekari+aizmugures kalotkas un abas bremžu troses+bremžu cilindri un par darbu samaksāju 70ls, gala rezultāts 125ls par pilnīgi pārlasītu piekari un jaunām bremzēm pakaļā
, apskati protams neizgāju
, jo mainot pakaļā kapara cauruli laikam par stingru tika pievilkta vecā gumijas bremžu caurule kā rezultātā nenormāli minimāli sāka sulot, protams to ieraudzīju tikai kad apskatē pacēla, bet nu vecis ar nožēlu teica, ka ir viņam žēl ka tā , jo visus iepriekšējos 10 gadus apskate izieta ar pirmo piegākjienu-es teicu lai nebēdā un ka viss būs kulē
UN PATS LABĀKAIS ir tas, ka apskati var iziet ar pilnīgi nodilušām priekšējām kalotkām-vienkārši steigā neviens remontējot nepamanija, ka tur visp''ar nav nekas vairs virsū un ar to domāju pilnīgi plikas iekšējās-dzelzs tikai un ārmalai mošk bija vēl kādi 3mm palikuši, bet apskate bremzes vienādas un viss bumbās

Man golfam tieši šitas pats bija. Bremžu šļauka bija pa stringu pievilkta. Man gadījās kkāds jauns čalis un tas man ielika 1, jo es tur bik padīcu. Beidzās ar to, ka vakarā, braucot pa centru, lēnām bremzes palika sūdīgas līdz beigam vispār kaput. Skaidrs. Bremžu šļauka bija puša un šķidrums ārā, spiediena nav, bremzes nav, viss pakaļā. Aizbraucu uz servi un jamie nomainīja man šļauku. Vairak tajā kantorī negriežos.krisis79 wrote:apskati protams neizgāju, jo mainot pakaļā kapara cauruli laikam par stingru tika pievilkta vecā gumijas bremžu caurule kā rezultātā nenormāli minimāli sāka sulot
.::Join the Diesel Club::.
-
Kavacky wrote:Kā īsti to var dabūt gatavu?
ja jautājums ir par saplēstu bremžu cauruli, tad tā notiek, ka nožēlo naudu jaunai caurulei un vēlkot klāt veco/sarūsējušo vienkārši pārvelk un rodas plaisa
-
...nu re mazs eksperiments...savajadzējās 31.dat. aizbraukt uz Rīgu uz koncertu un divas dienas pirms brauciena izlēmām ka jābrauc ar veco čomu džetmobīli----sekoja mašīnas nežēlīga
tuvināšanas zemei...lai runā bildes
braucām 4 cilvēki ....bija interesanti kratīties 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
-
šamo redzēju netālu no ieejas, ejot garām izskatijas zolidi, pat ar tiem kalpakiem man patika ka izskatās
p.s jūs vismaz bijāt noskaņoti Korn koncim, jo gan pirms gan pec koncerta no jettas nāca korn skaņas
p.s jūs vismaz bijāt noskaņoti Korn koncim, jo gan pirms gan pec koncerta no jettas nāca korn skaņas

Ja vajag kādu jaunu daļu tavam VW un ne tikai,tad PM!
-
...gan jau ka sēdināsana bija pie tās kratišanās vainīgaBrigadieris wrote:Vai tad kad pietuvinājās jetmobīlis zemei palika cietāks un kratija?
-
Prasiju tāpāec ka manam golfam tas bija raksturīgi ar nestandarta atsperēm, jo man stāv gāzinieki ar spēcīgi apgrieztām pasata atsperēm. Dibens ir ciets un krata 
-
man tur vispār no atsperes palika pāāri tikai nosaukumsBrigadieris wrote:Prasiju tāpāec ka manam golfam tas bija raksturīgi ar nestandarta atsperēm, jo man stāv gāzinieki ar spēcīgi apgrieztām pasata atsperēm. Dibens ir ciets un krata
-
O.Z wrote:šamo redzēju netālu no ieejas, ejot garām izskatijas zolidi, pat ar tiem kalpakiem man patika ka izskatās![]()
mēs jau pusceļā zaudējām dzirdi
-
-