Veiksmi darbos
krisis79 džetmobīlis
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: krisis79 džetmobīlis
Nekas personisks, bet nekad neesmu sapratis, ko visi ir saskatījuši tajos ats cup!
Veiksmi darbos
Veiksmi darbos
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
-
- Been thanked: 1 time
Diski ir RIAL firmas---no ATS CUP viņi tomēr atšķiras (mazliet, bet atšķiras)...vēl jaunumi-iepirktais audi donors atrada sev jaunu saimnieku-bija žēl ārdīt ārā-pārāk labi bija saglabājies, lai iznīcinātu viņu...ceru ka čalis viņu "uzcels"
-
šodien tika sapirktas detaļas jettas piekarei--nopirku pilnīgi visu ko var nomainīt šai mašīnai---cena par visu ap 44.ls.
varēja jau arī sapirkt visu lētāko-tad būtu ap 30ls
A4 viss komplekts maksā ap 120Ls.Brand wrote:man skauža4 divas no daudzajām svirām tik maksā
A4 V8 quattro
Corrado 2.0 16V
Juke 4WD Turbo
-
A4 viss komplekts maksā ap 120Ls.
[/quote]
un prikols tāds, ka tās a4 ķegas maksā 3x dārgāk , viņas netur pat gadu-kamēr jettai šitāds pasākums ir 3 reizi pa 10 gadiem
pašam bija a4Q--vairs to mašīnu negribu redzēt...pilnīga naudas kapsēta.....ja to naudu būtu jetta ieguldījis tad jettai būtu sanācis-TDI-un pilnīgi viss kas saistīts ar pilnīgi jettas atjaunošanu no A-Z 
un prikols tāds, ka tās a4 ķegas maksā 3x dārgāk , viņas netur pat gadu-kamēr jettai šitāds pasākums ir 3 reizi pa 10 gadiem
a4 b5 = passat b5
ar tām svirām jau nav tā, ka baigi birst. ropažu 44/46 ņem uz apmaiņu pret restaurētajām. 100k km garantija.
labi, pietiks piespamot šo topiku, tam ir citas tēmas domātas
ar tām svirām jau nav tā, ka baigi birst. ropažu 44/46 ņem uz apmaiņu pret restaurētajām. 100k km garantija.
labi, pietiks piespamot šo topiku, tam ir citas tēmas domātas
tas bija domāts vw golf .
mk3 nokomplektēta varētu +/- arī tā maksāt?
mk3 nokomplektēta varētu +/- arī tā maksāt?
.::Join the Diesel Club::.
-
Šodien Grobiņā kāds maita gribēja manai jettai noraut šofera durvij moldingu, bet nepaspēja....žēl ka neuzķēru, būtu reanimācijā viena gulta vairāk aizņēmta
tieši to pašu moldingu man jau vienreiz kāds novilka
un vēl pilnai laimei uz superīgā ceļa, ko deputāti sauc par šoseju, uzsitu riepu
-tātad secinājums viens-tāda laba 7diena man padevusies...
PS. par tām a4 ķegām un 100k km ir pilnīgs batona stūmiens ausē, man jau pēc kaut kādiem 5k km viena izjuka(restaurētā) es gan ar to a4 braucu diezgan brutāli, bet nu po..pirms tam bija omega 2000.gada-tai pa 3 gadiem neko nedarīju piekarei (2 stabilizātora stieņi un viss)
PS. par tām a4 ķegām un 100k km ir pilnīgs batona stūmiens ausē, man jau pēc kaut kādiem 5k km viena izjuka(restaurētā) es gan ar to a4 braucu diezgan brutāli, bet nu po..pirms tam bija omega 2000.gada-tai pa 3 gadiem neko nedarīju piekarei (2 stabilizātora stieņi un viss)
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..