Nu skaidrs, ķipa es nekulturāls mudaks, jo man xenons bez lēcas + vēl no RīgasKavacky wrote:Tas, ka pusrīga ir nekulturāli mudaki, ir kaut kāds pozitīvs rādītājs, uz ko tiekties?
VW Golf MKII GTD DL-6976
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: VW Golf MKII GTD DL-6976
Bieži oriģinālais hrenons vairāk čakarē, nekā "kolhoz". Ir atgarīgs no regulēšanas un lukturu stāvokļa.neko wrote:Un citiem čakarēt prātu ar bezkontūras gaismu!
p.s.: pašam herenona nav.
B3 VR6 & B4 TDI
Reflektora lukturos var regulēt, kā grib, bet optikas pamati māca to, ka vienīgais gadījums, kad tāds nespīdēs acīs, būs, kad to iemontēs taisni uz leju zem grīdas... bet arī ceļu tad diez ko neizgaismos, vismaz ne tur, kur vajag.
tads salidzinajums
tagad jau ir uzlikta hella dark
tagad jau ir uzlikta hella dark
- Attachments
-
- 539695_459961680710850_1204133358_n.jpg (76.67 KiB) Viewed 1467 times
-
spoileritis bija jau kad panemu golfu, un negribas vinu nemt nost, jo vecais saimnieks vinu krasoja nenemot no bagaznieka vaka, tapec bus tads kamer nepanemsu jaunu vaku, un tad tur bus mazais GT spoileritisarchijs wrote:Tev tas spoilers patīk? man ne īpaši...
Bet golfs patīk
-
DerTev tas spoilers patīk? man ne īpaši...
Bet golfs patīk
spoileritis bija jau kad panemu golfu, un negribas vinu nemt nost, jo vecais saimnieks vinu krasoja nenemot no bagaznieka vaka, tapec bus tads kamer nepanemsu jaunu vaku, un tad tur bus mazais GT spoileritis
nomainita stures reika, tagad sture atkal griezas ar vienu pirkstu, sailenbloki prieksejie un kreisais gultnis. Prieksa ir gatava TA, tagad vel japielabi gridu, nomainit balkas sailentblokus un ustaisit roceni un tad uz tehnisko 
- Attachments
-
- small.jpg (92.73 KiB) Viewed 1308 times
golf palika zemaks par vel 1cm))
un nedelu pabija ka tipa rat style

bet izdomaju ka tas man nepatik un uzliku atpakal visu, ka bija, tikai coilus noskruveju vel zemak, un izgriezu arkas, jo vairs nevareju izgriezt sturi.. lidz zemes 7cm

un nedelu pabija ka tipa rat style
bet izdomaju ka tas man nepatik un uzliku atpakal visu, ka bija, tikai coilus noskruveju vel zemak, un izgriezu arkas, jo vairs nevareju izgriezt sturi.. lidz zemes 7cm