auto audio caur tumbam
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
auto audio caur tumbam
sveicinati lieta tada kad man ir jauns magitis .. bet kad pievienoju vinu iet ksna caur tumbam un carkst.. esmu meginajis jau ar 3 jauniem magisiem... bet ieliekot vinu vecaku pioneer vis strada labi necarkst
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: auto audio caur tumbam
kurā brīdī čarkst? uzgriežot skaļumu vai visu laiku, pie jebkāda skaļuma?
sveiks. man carkst tiklidz ka pielaizu masinu..drblood wrote:kurā brīdī čarkst? uzgriežot skaļumu vai visu laiku, pie jebkāda skaļuma?
ja vadus parvilku jo ar orginalajiem ari carksteja.. un kamer nepielaiz necarks.drblood wrote:gadijumā vadus neesi pārvilcis, un ja nav pielaists tad nečirkst?
ja pielaizzz un patur apgriezienus lidz 2 stukam tad vis ok ka atlaiz ta atkal sak carkstet.
bet kad ieliku drauga vecaku pioneer tad vis ok.... bet ka savu vai kadus ctus tiko pirktus ta carkst
Kā tev ir pieslēgts tas maģis?
Caur štekeri iet visas tumbas, vai tu laid arī cauri pastiprinātājam un uz maģi caur lineāro izeju?
Caur štekeri iet visas tumbas, vai tu laid arī cauri pastiprinātājam un uz maģi caur lineāro izeju?
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"
-
kkur tumbu vadi ar strāvas vadiem iet kopā un tā čarkstēšana ir ķipa strāvas staigāšana pa vadiem(tā vnk izsakoties)
caur stekeri.neko wrote:Kā tev ir pieslēgts tas maģis?
bet kapec tad kad piesledzu citu magi vis strada labi necarkstdrblood wrote:kkur tumbu vadi ar strāvas vadiem iet kopā un tā čarkstēšana ir ķipa strāvas staigāšana pa vadiem(tā vnk izsakoties)
Tev nav kaut kāds gludekļu firmas maģis - clarion vai kas tāds?
Moš pašā maģa štekerī ir vaina.
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"
ne man ir tiko jauns pirkts veikala pioneer magitisneko wrote:Tev nav kaut kāds gludekļu firmas maģis - clarion vai kas tāds?Moš pašā maģa štekerī ir vaina.
Kāds ģēnijs iepriekš nav par daudz gar vadiem gramstījies? Licis kaut kādas custom tumbas, kur tās nav paredzētas, utt?
Man bija tā, ka ar prastu maģi viss bija kedā, bet, ieliekot normālu, sāka čerkstēt vai neskanēt vispār. Izrādās, ka īsais bija, par kuru sliktajam maģim vienalga.
Man bija tā, ka ar prastu maģi viss bija kedā, bet, ieliekot normālu, sāka čerkstēt vai neskanēt vispār. Izrādās, ka īsais bija, par kuru sliktajam maģim vienalga.
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Meklē vainu audio vados.
Ja tir nav orģināli tad visticamāk pie pečkas motorīša par tuvu.
Ja aizmugurē tumbas, tad audio vadi ievilkti pa kreiso slieksni.
Ja tir nav orģināli tad visticamāk pie pečkas motorīša par tuvu.
Ja aizmugurē tumbas, tad audio vadi ievilkti pa kreiso slieksni.
Kāda tam var būt nozīme?Raa wrote:Ja aizmugurē tumbas, tad audio vadi ievilkti pa kreiso slieksni.
-
pa kreiso neiet kkādi vadi uz aizmuguri, pakaļas elektronikai, man vismaz tur bija kkāds saišķis ar vadiem, kad savējam muzoņčiku vilku, es arī nesmuki izdarijos savējam no pastūža uz savām durvīm savilku kopā ar strāvas vadu, bet man par laimi tikai šņākoņa ir, kad aizdedzi ieslēdz pēcāk viss bumbās.