Jancuka mk2 (1.9 TDi)
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Jancuka mk2 (pumpurins)
Kamēr tas ir lētāk, nav ne vainas. 
Kaut arī patīk dīzeļi, tik un tā pēc smaržas pirmā vieta ir benzīnam, otrā - gāzei, bet dīzelis dabū tikai pēdējo vietu.
Kaut arī patīk dīzeļi, tik un tā pēc smaržas pirmā vieta ir benzīnam, otrā - gāzei, bet dīzelis dabū tikai pēdējo vietu.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
ehhh peerkot nepeetiiju kas motoram pa kodu, tik prasiiju dzekam kas paardeva, tas teica ka esot 110 zirgu, un sapratu ka AFN, bet tgd peec lekcijaam aizbraucu maajaas saaku mekleet to kodu un tur smuki rakstiits 1Z ehhh
bet leeti dabuuts, derees taads arii 
Mk2 1.9 TDi + maza Kaross iejaukšanās
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
eh
Līdzīgi kā man - cipars donoram bija LABS lai neteiktu vairāk, tā kā bija vienalga, ka 1Z. Tas tak ar nav zemē metams
Līdzīgi kā man - cipars donoram bija LABS lai neteiktu vairāk, tā kā bija vienalga, ka 1Z. Tas tak ar nav zemē metams
1Z tak var pārtaisīt par AFN, ja nu akurāt, laika gaitā savaigās. Visu to saimniecību var pielasīt. Vadību var iepirkt kaut no Galaxy vai Sharan, sprauslām pašus mīzējus ieskrūvēt no Vovlo 2.5tdi vai Caravelles, Sūkņa augšiņa uz AFN vadību vispār ir tīri lēta, jo iegarenais štekeris nevienam nav vajadzīgs, kautgan man pat šķiet, ka pēdējo gadu 1z augšiņa jau draudzējas ar afn vadību (jāskatās vai lasās tikai nultā grupa vai visas)
Kas vel - liela bēda turbīna... standarta wg turbīna ar nav slikta, bet ja nu akurāt savaigās to vnt, tas sanāk dārgākais prieks pasākumā.
Kas vel - liela bēda turbīna... standarta wg turbīna ar nav slikta, bet ja nu akurāt savaigās to vnt, tas sanāk dārgākais prieks pasākumā.
Golf MkII 1.9TDI slow'n'low
Opel Astra GTC 1.9 CDTI
Audi Typ44 Quattro 2.5TDI
automotive enjoyneering
tdi-darbnīca, auto pārbūve, sertificēšana, jaunas rezerves daļas.
Opel Astra GTC 1.9 CDTI
Audi Typ44 Quattro 2.5TDI
automotive enjoyneering
tdi-darbnīca, auto pārbūve, sertificēšana, jaunas rezerves daļas.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Nezinu vai ir jēga pāriet uz VNT, pirmkārt turbīnas pašas par sevi dārgas pluss vajadzīga vadība, jo nepeiciešams N75 vārsts. Baudāmāks ikdienā jau būtu, bet piemeklējot lielāku turbīnu Janchukam ar būs labi
manuprāt galvenais nosaījums lai kompja korpuss no alumīnija, jo to vieglaķ salodēt,un izdarīt visas ''fīčas'' ne?
manuprāt galvenais nosaījums lai kompja korpuss no alumīnija, jo to vieglaķ salodēt,un izdarīt visas ''fīčas'' ne?
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
Man viena laika cilveki izpirka visas kompju stekerus ar 68kontaktiem un tos aluminija kompjus=)visvairak metajas VNT20 turbinas,un nav ari tik dargi,bet VNT20 jau paliela=(
tel. 22347143
chau puikas !!!
jautaajums taaads!!!! ja nekluudos tad bendziiniekam tahometra apgriezienus nem no inducenes, bet diizelim no gengera. ta gribaas zinaat vai var pievienoot so diizela gengera deveejvadu bendziinieka tahometram, un vai vins raadiiss man pareizi??
jautaajums taaads!!!! ja nekluudos tad bendziiniekam tahometra apgriezienus nem no inducenes, bet diizelim no gengera. ta gribaas zinaat vai var pievienoot so diizela gengera deveejvadu bendziinieka tahometram, un vai vins raadiiss man pareizi??
Jancuks wrote:chau puikas !!!
neesmu drošs bet itka nevajadzetu radiit, jo kaukad ir meginats kaukas tads, neka nebij.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Atrādīšu mazliet padarīto
tātad palielo salikts TDi, Golfs iet labi

nopūsti ATS baltā krāsā

nu tāds pašlaik kopskats

tagad mazliet japavizinās un tad jadomā par čipošanu!!
tātad palielo salikts TDi, Golfs iet labi

nopūsti ATS baltā krāsā

nu tāds pašlaik kopskats

tagad mazliet japavizinās un tad jadomā par čipošanu!!
Jāpastāsta kas notiekās..
tātad, ar golfu drusku pabraucu, bet negāja tā kā vajadzētu iet
pamērīju kompresiju 25-30-25-12.
Tgd motors atkal izzjaukts, galva pirmdien uz remontu..
cerams ka nebūs liela vaina. nu pagaidām īsumā viss
tātad, ar golfu drusku pabraucu, bet negāja tā kā vajadzētu iet
pamērīju kompresiju 25-30-25-12.
cerams ka nebūs liela vaina. nu pagaidām īsumā viss