mk3 salonu plastmasu krasosana
mk3 salonu plastmasu krasosana
Varbut kadam ir pieredze un velas padaliities ar to, ka notiek plastmasu krasosana, kada ir darba seciiba un ar kaadiem riikiem

-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Re: mk3 salonu plastmasu krasosana
esmu krāsojis mk2 salona plastmasus no baltiem par melniem. vajadzīgs smilšpapīrs, lai kārtīgi nomatētu detaļu, šķīdinātājs+lupatiņa, lai attaukotu un es krāsoju ar parastu melni matētu krāsu. Rezultāts
jau gadu un izskatās tik pat labi kā tikko nokrāsotas.
Ja domā krāsot detaļas, kuras bieži ar rokām apgrābsta tad gan varētu būt ka ''nodilst'' tā krāsa.
Ja domā krāsot detaļas, kuras bieži ar rokām apgrābsta tad gan varētu būt ka ''nodilst'' tā krāsa.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Iesaku izmantot nevis smilšpapīru, bet skočbraitu.
Daļām kuras netiek apgrābstītas, var pūst pa taisno virsū krāsu, bet ja kkādas ručkas domā krāsot, tad gan iesaku uzpūst plastmasai paredzētu grunti.
Daļām kuras netiek apgrābstītas, var pūst pa taisno virsū krāsu, bet ja kkādas ručkas domā krāsot, tad gan iesaku uzpūst plastmasai paredzētu grunti.
OHO! Idejas gana labas, bet kaa ir ar balto kraasu? Jo es domaju jumta apshuvumu melnu likt un sedekljus melnus, panelis arii mels, taka gribejas arii kko baltu, vareetu izskatiities labi un vai ir reali balto kraasu uzklaat ( lai tas tik tieshaam buutu balts
) ?? 
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Manuprāt tas būs veltīgi izšķiests laiks un materiāls ar baltu krāsu....Puisiits wrote:OHO! Idejas gana labas, bet kaa ir ar balto kraasu? Jo es domaju jumta apshuvumu melnu likt un sedekljus melnus, panelis arii mels, taka gribejas arii kko baltu, vareetu izskatiities labi un vai ir reali balto kraasu uzklaat ( lai tas tik tieshaam buutu balts) ??
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
Pēc pieredzes - baltā krāsa ir "visšķidrākā", respektīvi, jāklāj daudz kārtas lai dabūtu baltu.
Un tīri mans viedoklis: 100% kontrasts starp melnu/baltu izskatīsies lēti.
Un tīri mans viedoklis: 100% kontrasts starp melnu/baltu izskatīsies lēti.
+GG. wrote:Un tīri mans viedoklis: 100% kontrasts starp melnu/baltu izskatīsies lēti.
paceļu jautājumu par salona plastmasiem..
par krāsošanu itkā būtu skaidrs - attauko, uzklāj plastmasas grunti un tad plastmasas/parasto krāsu
bet kā būtu ar aplīmēšanu? piemēram ar māksīgo ādu?
atsauksmes, pieredze, ieteikumi?
par krāsošanu itkā būtu skaidrs - attauko, uzklāj plastmasas grunti un tad plastmasas/parasto krāsu
bet kā būtu ar aplīmēšanu? piemēram ar māksīgo ādu?
atsauksmes, pieredze, ieteikumi?
MK3 TDi AFN
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Salona plastmasas - konkrēti apšivkās un pašas ručkas durvīm - ir divu veidu. Vecās, bomzīgās no vienkārši tekstūrētas plastmasas.
Un otras, beigu gados - plastmasai pāri ir kaut kāds gumijīgs slānis, kam ir tendence atlupt un daļēji nonākt nost, ja kāds brauc smilšpapīra cimdos.
Ir kāds mēģinājis to atjaunot - ko, kā, ar ko?
Un otras, beigu gados - plastmasai pāri ir kaut kāds gumijīgs slānis, kam ir tendence atlupt un daļēji nonākt nost, ja kāds brauc smilšpapīra cimdos.
Ir kāds mēģinājis to atjaunot - ko, kā, ar ko?
Vairāk domāju statņu plastmasas, griestu ručkas.
Cītīgi matējot neizbojās orģinālo reljefu?
Cik tam plastidipam ir liela izturība pret triecieniem, skrāpējumiem? Varbūt kāds viņu ir mēģinajis pūst uz virbūves detaļām?
Cītīgi matējot neizbojās orģinālo reljefu?
Cik tam plastidipam ir liela izturība pret triecieniem, skrāpējumiem? Varbūt kāds viņu ir mēģinajis pūst uz virbūves detaļām?
MK3 TDi AFN
-
arcaa wrote:Varbūt kāds viņu ir mēģinajis pūst uz virbūves detaļām?
Visa pasaule
https://www.google.com/search?q=plastid ... 80&bih=939
Ir kāds ieteikums kā stūri atjaunot? Jo stūres apakšdaļa tāda raupja, acīm redzot kāpjot ārā ir skrāpējusis aiz kkādām bikšu pogām vai vel sazin ko, baigi krīt uz nerva 
Golf mk3 GTI 2.0L 16v ABF