Kompim nav lielās ticības, bet parasti viņš rāda patēriņu, kas ir mazāks par reālo.
Bet kā pareizi esi sapratis, jāsāk ar diagnostiku.
Par Mk4 TDI degvielas patēriņu
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Par Mk4 TDI degvielas patēriņu
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
Nu ja,nav ko te zīlēt kafijas biezumos,pieslēgs pie kompja tad redzēs,varbūt kād datčiks beigts.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Nu i jūs te 4 lapās daudz sviesta par čipošanu un degvielas patēriņu esat sarakstījuši...
Biju servisā ''Markus'' uz diagnostiku. Pieslēdza kompi un neko sliktu nepateica,
viss strādā ideāli.sprausla,turbīna,viss perfekti. Tagad kompis,kad uzspiež uz otro rada 7.2 l. Bet kad pielaiž aukstu pirmais patēriņš rāda aptuveni 17 l ,bet kad pabrauc kādu gabalu tas lēnām krītas. Zemākais ko esmu dabujis ir 5.8 uz pirmā un 7,1 uz otrā. Laikam jau ka tā viņš ir. 
Sveiki!
OFF TOPIC
Vagag Golf mk 4 1.9 PD 2000 gada veikt apkopi. Jāmaina eļļa, zobene un filtri. Ģeneratora siksna tikko mainīta.
Kur ieteiktu to darīt un kā ar cenām? Varbūt kāds no kluba var to izdarīt? Pie reizes vajadzētu pie kompja pieslēgt. Vel laikam ka viena granāta ik pa laikam pakrakšķ (ieberot gāzi kad stūre ir sagriesta)
P.S. Nodokļus jau pietiekami maksāju, par auto remontu gan negribētu tos maksāt, ja saprotat!
Bet gāzējot pa Rīgu ēd 6 litrus
OFF TOPIC
Vagag Golf mk 4 1.9 PD 2000 gada veikt apkopi. Jāmaina eļļa, zobene un filtri. Ģeneratora siksna tikko mainīta.
Kur ieteiktu to darīt un kā ar cenām? Varbūt kāds no kluba var to izdarīt? Pie reizes vajadzētu pie kompja pieslēgt. Vel laikam ka viena granāta ik pa laikam pakrakšķ (ieberot gāzi kad stūre ir sagriesta)
P.S. Nodokļus jau pietiekami maksāju, par auto remontu gan negribētu tos maksāt, ja saprotat!
Bet gāzējot pa Rīgu ēd 6 litrus
Golf mk4 Variant 1.9 TDI
Derby mk2
Derby mk2
Derby mk2
Derby mk2
golf IV tdi 02 piecrobu karba , videjais radas no 6.0l/100 lidz 6.4l/100, vasaras riepas, parsvara shoseja. atrums 95-105km/h. liekas ta ka biku pa daudz
Golf IV TDI
gunis_na wrote:Biju servisā ''Markus'' uz diagnostiku. Pieslēdza kompi un neko sliktu nepateica,viss strādā ideāli.sprausla,turbīna,viss perfekti. Tagad kompis,kad uzspiež uz otro rada 7.2 l. Bet kad pielaiž aukstu pirmais patēriņš rāda aptuveni 17 l ,bet kad pabrauc kādu gabalu tas lēnām krītas. Zemākais ko esmu dabujis ir 5.8 uz pirmā un 7,1 uz otrā. Laikam jau ka tā viņš ir.
Es labāk neizteikšos par šitā kantora diagnsotiku. viņiem vienmēr tur viss ir kārtībā vai arī jāmaina sūknis.
Tur tādi auni strādā. No diagnostikas sajēdz tik daudz kā mans suns. (man nemaz nav suņa)
kā viņi tev turbīnu pārbaudīja? Uz vietas gāzējot?
Es varu garantēt to. Un nekādā veidā tā NAV iespējams pārbaudīt ne turbīnu, ne gaisa masas mērītāju. Tikai un vienīgi braucot - slodzē!
TDI, vadi automašīnām. Auto elektronika www.kaross-chip.lv
Individual Chiptuning
Imobilaizeri, Auto diagnostika.
Atslēgu kodēšana PM
26-265-465
Individual Chiptuning
Imobilaizeri, Auto diagnostika.
Atslēgu kodēšana PM
26-265-465